Kaikki käydyt ravintolat

IMG_2114.JPG

Tältä sivulta löytyy semiajantasainen kartta sekä lista kaikista käydyistä ravintoloista.

 

Ravintolat:

2 thoughts on “Kaikki käydyt ravintolat”

  1. Miten olisi käynti Bon Temps cafessa Mannerheimintiellä tai Copas Y Tapas Fabianinkadulla? Grönistä tai Naturasta ei löytynyt myöskään arvioita.

    1. Kiitos kun kommentoit! Arvostan! Grön on hoidettu jo (loistava!) ja itseasiassa tänään käytiin Copas Y Tapas -ravintolassa (yritän jaksaa kirjoittaa tänään tai viimeistään huomenna ja tässäpä tuo kirjoitus). Mutta näissä, kuten myös Naturassa, on ongelmana se, etteivät ne tarjoa lounasta (ks. “Lounas”laatikko) ja ovat näin ollen auki vasta iltapäivällä. Ja vaikkakin joskus (kerran puolessa vuodessa tms) käyn “duunin jälkeen” rafloissa, niin pääosin pyrin menemään kotiin pitkien (12-14h) työpäivien jälkeen, jotta siellä elävät henkilöt eivät täydellisesti vieraantuisi siitä karvaisesta miehestä joka välillä nukkuu mestoilla 😉

      Natura on myöskin tuloillaan (ehkä), koska eräs ihana kaveri (Neiti S.) on järkkäämässä vanhan jengin tapaamista kyseiseen ravintolaan. Ja jos vain saadaan lastenhoitaja, niin minäkin pääsen mukaan (jos ei, niin vaimo menee mestoille, mutta siinä tapauksessa en kirjaa tänne mitään omia kokemuksia). Päivitys: Jes, päästiin molemmat mestoille ja ilta oli erittäin onnistunut, ruokakin oikein hyvää, kirjoitus löytyy täältä. Bon Temps on hyvä tärppi ja meni samantien (hyvin pitkälle) to do -listalle. Kiitos vinkistä.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.