Meritähti

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/31/16

Eilinen oli ja meni, tänään jaksoin taas tätä, pientä syysväsymystä pukkaa jne. Mutta taas yksi to do -listalta veks, tällä kertaa pikainen metroilu Ruohikseen ja siellä sijaitsevaan Meritähteen, jonka en edes tiennyt tarjoavan ruokaa. Olen jotenkin mieltänyt nämä kolme pubia kaljapaikoiksi, mutta näin sitä ihminen erehtyy. Vastapäätä Meritähteä on Dacca, jossa olen käynyt joskus tsiljoona vuotta sitten vetämässä pizzan ja bisseen jonkun kaverin kanssa (tod.näk. herra G.), mutta muistikuvat ovat hatarat.

A rather disapointing spaghetti Bolognese at this neighborhood restaurant/pub serving pizza, salad alongside classic dishes.

Some other restaurants in Ruoholahti are Hima & Sali, Yeti Nepal and NYC Burger.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/31/16

Enisveis, tämä paikka tarjoaa lautasannoksia alkusalaattipöydällä. Tänään oli tarjolla jännittävästi vaihtuvalla listalla (maanantaina kun katsoin listaa, oli ihan eri näköinen eikä webskan lista pidä paikkaansa myöskään hintojen osalta): Spagetti Bolognese (8,60e), spagetti Alfredo (8,60e), salaatti kahdella täytteellä (9,30e), pizza kahdella täytteellä (9,30e), voissa paistetut muikut limeaiolilla ja muussilla (9,30e) sekä rosepippuripihvi (12e).

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/31/16

Salaattibaarissa oli: Salaattisekoitus, riisi(blech)-kapris-paprikasötkötys, nacholastuja, salaattikastiketta ja leipää (sämpylää ja “ranskista”) margisnapeilla. Vedet ja aseet mausteineen löytyvät pöydistä. Itse valitsin jostain syystä spagetti bolognesen.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/31/16

Alkusalaatti oli aika intohimoton esitys. Ymmärrän kyllä, että ehkä asiakaskunta ei ole välttämättä salaatinsyöjiä, mutta silti voisi vähän enemmän yrittää. Mutta ei se riisisötkötys mitenkään pahaa ollut. Leipä oli perus(kaupan)settiä joka oli ehtinyt hieman kuivahtaa.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/31/16

Pääruoka oli kotiruokamainen setti aavistuksen yli keitettyä spagettia jauhelihakastikkeella, jota ei oltu mitenkään erityisesti viitsitty maustaa. Olihan siinä pöydässä toki ketsuppia ja tabascoa etc, mutta jotenkin tämä tuntui snadisti tällaiselta rimanalitukselta. Hinta ei ollut mitenkään paha, mutta ei toisaalta mikään superhalpakaan. Viereiseen pöytään kannetut pizzat näyttivät paremmilta kuin oma annos.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/31/16

Sisustus on ajan hampaan koluama korttelikapakka. Pääosin siisti, mutta pöytäliinat olivat nähneet jo jonnin verran actionia, vaikka olin kehissä lounaan alkamisen kohdilla.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/31/16

Asiakaspalvelu oli asiallista. Kasvissyöjälle oli se pizza, mutta ehkä menisin mieluummin vaikka korttelin toisella puolella sijaitsevaan nepalilaiseen. Lasten kanssa en tulisi, enemmän ns. aikuiseen makuun.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/31/16

Ps. Olen lukenut yllätysraskauksista, mutta että ihan yllätysliikuntaakin? Pokésaldo: Polliwag, Jynx, Seel ja Staryu sekä 8 PokéStoppia. Kiva kun oli vähän erilaisia (vaikka onhan mulla jo noi kaikki, mut silti!) pokeja esillä.

URL www.meritahti.net
Puhelin 045-1712277
Osoite Itämerenkuja 2, Helsinki

2 thoughts on “Meritähti”

  1. Täällä tullut käytyä muutaman kerran, suurin osa ruoista on sellaisia mitä pitää osata välttää. Maksa-annos on hyvä ja jylhä sipulineen ja muuseineen, muuten lista on aika väkevää luettavaa jostain menneiltä aikakausilta.

    1. Jes, oli jo tilatessa sellainen olo, että tuli tehtyä väärä valinta. En tiedä mikä minuun meni. Paistettua maksaa en olekaan pitkään aikaan syönyt, pitää yrittää kaivaa jostain rafla mistä sitä voisi saada ja jossa ei ole käynyt vielä.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.