Citypie

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/5/16

HUOM! Ravintola on suljettu ja tilalle on tullut Balance Kitchen.

Tää pitäisi varmaan kirjoittaa häshtäg-citypie, c pienellä. Mut ei jassa näitä Nykynuorison Humputuksia[tm] 2.0. Mesta on siis piirakoita ja salaattia tarjoava kahvila, jossa selvästi kannustetaan etätyöskentelyyn. Paikassa on whiteboardista (kai, näin ainakin mainostavat, itse en kiinnittänyt huomiota) lähtien kaikki mitä tarvii, pistorasioita ja ilmainen wifi. Ja siltähän tuo asiakaskuntakin näytti. Mielestäni tämä on oikein hyvä ja kannatettava idea, varsinkin kun Kampin JohtoCafe taisi jäädä sen uuden ravintolakeskittymän alle jyrätyksi.

A nice little cafe with many different pies on offer. The place is excellent for light working as there is free wifi, electricity plugs and other such facilities.

Nice restaurants in Kluuvi area are Momotoko, Base Camp and Pizzarium.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/5/16

Mestassa on siis tarjolla joko salaatteja (13,90e – 15,90e), piirakoita (3,90e) tai näiden komboja (9,30e salaatti + piirakka + hummus, 12,30e salaatti + kaksi piirakkaa + hummus). Tänään piirakoita oli tarjolla: Peruna, liha, kirsikkatomaatti-vuohenjuusto, kana-juusto-pinaatti, munakoiso-bulgur-ricotta sekä pari muuta mitä en muista. Itselle valikoitui kombo liha- ja vuohenjuustopiirakalla. Tilaus ja maksu hoidetaan tullessa tiskille. Kahvin saa lounaan mukaan vähän halvemmalla (1e), itselle valikoitui latte, kun teki mieli tsuffetta. Päivän lehdet löytyvät lehtitelineestä, vesipisteen vierestä, josta löytyy myös aseet yms.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/5/16

Lautanen tuli hyvin nopeasti pöytään ja oli oikein raikkaan oloinen setti. Ovelasti salaattikastikkeestakaan ei tarvinnut tehdä päätöstä, koska siinä tuli se mikä tuli. Salaatti oli raikasta ja kastikekkin oikein hyvää. Itse olisin kaivannut enemmän punasipulia, mutta ihan hyvä tämä oli ja komppasi hienosti niitä piirakoita. Lihapiirakka jäi Eromangan lihikselle selvästi, tässä oli hieman nahkea se pinta, tiiviimpi koostumus ja aavistuksen kuivakka sisusta, jossa oli omaan makuun liikaa riisiä.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/5/16

Ja suolainenkin oli, mutta siltikin tämä toimi sen jogurttikastikkeen ja todella herkullisen hummuksen (tämä oli loistavaa) kanssa niin hyvin yhteen, ettei haitannut kauheasti. Tomaatti-vuohenjuustopiirakka oli parempaa ja tomaatin pienehkö happamuus sopi juuston kanssa hienosti yhteen. Ehkä näitä piirakoita olisi voinut lämmittää snadisti enemmän, mutta toisaalta nyt tuli ainakin nopeasti valmiiksi. Tämä oli ihan ok lounas, täyttävä, mutta ei raskas ja nopea.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/5/16

Sisustus on kivan freesi ja yksinkertainen, pitäen sisällään useita erilaisia pöytätyyppejä joista voi valita sopivan omaan tarkoitukseen. Täällä oli kovasti duunia tekeviä porukoita ja tila vaikuttaisikin soveltuvan sellaiseen toimintaan erinomaisesti. Ja täytyy sanoa, että todella hyvät lamput valinneet, itsellä on samanlainen keittiössä. Tuli ihan kotoinen fiilis.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/5/16

Asiakaspalvelu oli kohteliasta ja sujuvaa. Kasvissyöjälle oli kaikenlaisia piirakoita. Lasten kanssa mahtuisi hyvin ja vaunuillekin on ramppi, mutta on tämä enemmän tällaiseen puoliviralliseen duunitapaamiseen soveltuvampi.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/5/16

Ps. Lattekin oli hyvä ja kuuma.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/5/16

URL www.citypie.fi
Puhelin  N/A
Osoite Vuorikatu 6, Helsinki

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.