Kitch

Hauska pikku paikka Yrjönkadun ja Eerikinkadun kulmassa joka on hieman normaalia kahvila/ravintolaa persoonallisempi, osittain ehkä filosofiankin kannalta, koska liputtavat sivuillaan luomun, lähiruuan ja kierrätyksen puolesta.

Itse söin täällä katkarapukeiton, jossa oli jotain pähkinärouhetta antamassa kivan (joskin ensiksi hieman erikoisen) suutuntuman ruualle. Otin sivuun salaatin, joka oli oiva. Sinänsä keitossa ja leivässäkin olisi riittänyt syömistä.

Ruuat ovat hyviä ja ne tulevat kohtuullisen nopeasti. Ympäristö on valoisa, koska seinät ovat pelkkää ikkunaa kadun puolella. Palvelu on nopeaa ja asiallista.

URL www.kitch.fi
Puhelin 09-666001
Osoite Yrjönkatu 30, Helsinki

 

Kitch on 18.5.2014 rated 2.5 of 5

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.