Suburritos

IMG_2168.JPG

Kollegat olivat kehuneet uutta pikaruokapaikkaa Forumin Kukontorilla, joten piti lähteä itsekin testaamaan. Suburritos on paikan nimi ja sijaitsee entisen Eerikin pippurin paikalla (joka itse on siirtynyt alakerran rasvamonttuun, Huachengin viereen). Paikka tarjoaa Burritoja (8,50e), Tacoja (8,50e), Taco salaatteja (7,90e), Quesadilloja (8,50e) sekä Nachoja (7,50e). Jokaiseen saa valita täytteen, joita oli: Kana, Nauta, Kala sekä Kasvis. Annoksien tulisuusastetta saa myös määritellä tilauksen yhteydessä. Paikka on hieman edullisempi kuin moni muu lähipaikka, tosin lähellä vaikuttaa Barbarossa jonka 5e hintataso on niin ihmeellinen asia, että en ole vielä uskaltautunut käymään. Itselle valikoitui Burrito naudalla ja tulisena. Tilaus ja maksu suoritettiin tiskille, josta löytyy myös päivän lehdet. Tiskin päädystä saa myös mehua ja kahvia.

Annos tuli nopeasti, tosin ravintola oli myös täysin tyhjä kun saavuimme paikalle kollegan kanssa noin 11 aikoihin (aina kannattaa olla ajoissa). Burrito oli pakattu folioon, kuten nämä paikat tykkäävät tehdä ja nachoja oli muutama lautasella pötkylän vieressä. Nachot olivat kaupan tavaraa, mutta salsa itsetehtyä ja melko mautonta. Burrito oli mahtavan kokoinen, kuten nämä usein ovat. Tämä sisälsi mausteista naudan jauhelihaa, salaattia, riisiä (keltaista, olisiko kurkumaa?), guacamolea, juustoa, papuja ja lisää tätä salsaa. Tulisuutta oli hieman havaittavissa, mutta olisi voinut olla enemmänkin. Mutta mutta! Paikan kokki tuli (englanniksi) kyselemään, että oliko tulisuus sopiva ja haluanko lisää. Hänellä oli kuulemma kovempiakin maustekastikkeita, mutta oli epävarma niiden käytöstä. Eli tätä olisi saanut tulisemmaksikin ja se, että kokki tuli juttelemaan, oli mielestäni hieno asia. Hän kävi jotain kyselemässä meidän jälkeiseltäkin pöytäseurueelta, joten tämä ei ollut mitenkään ainutlaatuinen tapahtuma ja osoittaa että ollaan oikeasti kiinnostuneita asiakkaiden tarpeista. Itse burrito ei valitattavasti ollut yhtä hieno kuin tämä kokin kanssa käyty keskustelu ja jäi aika yksioikoiseksi ruokailukokemukseksi. Kyllä tätä söi, mutta niin Tortilla Housen kuin Cholonkin kyllä pesevät nämä burritot.

IMG_2172.JPG

Sisustus on pikaruokalamaisen yksinkertainen, mutta samalla uudenkarhea ja siisti. Valtavat ikkunat tekevät tilasta valoisan ja ilmavan sekä antavat hyvän näkymän Kukontorin tohinaan. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja huomioonottavaista, täällä oli ilo asioida. Kasvisruokaa tosiaan löytyy jokaisesta lajista. Lasten kanssa tänne voisi taas teoriassa tulla, mutta käytännössä varmaan tulisi mentyä muualle.

URL suburritos.fi
Puhelin 041-7090777
Osoite Yrjönkatu 29, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.