Café Viola

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/15/16

Uusi viikko uudet (tai vanhat) kujeet. Ilma ei ollut kovinkaan vihamielinen, joten päätin tehdä lyhyen happihyppelyn Kaisaniemen Kasvitieteelliseen puutarhaan ja lounastaa siellä toimivassa Café Violassa.

Tasty vegetarian soups with a good salad buffet at this lovely little café. Located in the beautiful University of Helsinki Botanical Garden.

Some other restaurants in the Kaisaniemi area are Kaisaniemi, Sushi Bar Rice Garden and Family.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/15/16

Mestassa on tarjolla salaatti + soppa buffettina (9,70e) ja tänään oli tarjolla: Yrttinen parsakaalikeitto, salaattisekoitus, kirsikkatomaatti-mozzarellasalaatti, marinoituja oliiveja, porkkanaraastetta, sieni-herne-nuudelisalaatti, uunikasviksia, salsa verde, siemeniä ja pähkinöitä sekä leipää parilla levitteellä (voita ja tuorejuustoa).

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/15/16

Tilaus ja maksu hoidetaan tullessa kahvilan kassalle josta saa veden. Aseet yms löytyvät buffasta ja näistä täytyy todeta, että se lusikka oli jotenkin kummallisen muotoinen ja yllättävän pieni. Sai sillä sen keiton toki vedettyä, mutta jotenkin erikoinen.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/15/16

Soppa oli herkullista, erinomaisen yrttistä ja maukasta! Isosti maustettua ja kuuman täyteläinen suutuntuma, tätä oli oikein ilo syödä. Leipä oli hyvää ja sillä pitikin sitten nysvätä viimeiset roippeet soppakulhosta.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/15/16

Salaatteja oli useita erilaisia ja kaikki olivat oikein hyviä, tuoreista komponenteista ja hyvin maustettuja. Marinoidut oliivit saavat erikoismaininnan, olivat oikein maittavia. Se vihreä yrttikastike oli tosi hyvää myös ja se sopi oikeastaan kaikkien eri salaattien kanssa yhteen ja nosti sen yksinkertaisen salaattisekoituksen uudelle levelille.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/15/16

Tämä oli kevyt (toki jos olisi vedelly santsikierroksen, niin ei niin kevyt) ja herkullinen vegeilylounas, suosittelen käymään ja ihan ajan kanssa kun kuitenkin ympäristö on niin kiva ja kiinnostava.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/15/16

Sisustus oli romanttinen ja tyylikäs, tällainen vanha puutalo, mutta erittäin hyvässä kunnossa oleva sellainen. Täällä oli oikein tunnelmallista istuskella ja lounastaa samalla kun Pokémon-jahtaajat rehasivat Kaisaniemen rantaa pitkin. Ulkoterassikin vaikutti kivalta.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/15/16

Asiakaspalvelu oli sujuvaa ja kohteliasta, tosin vähän enemmän opasteita olisin kaivannut, nyt esim. sopan koostumus jäi ruokailun jälkeen ihmeteltäväksi (hyvin päivitetyltä) webskasivustolta (#laputoiskiva). Kasvissyöjälle tämä on oikein hyvä vaihtoehto, kannattaa käydä tsekkaamassa. Lasten kanssa voisi hyvinkin tulla, tilaa riittää, syöttötuolit löytyy ja kahvilasta saa kevyempääkin purtavaa. Ja tietty ne kasvihuoneet ovat kokemisen arvoisia.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/15/16

Ps. Pokésaldo: 8 PokéStoppia, Drowzee (huoh), Magikarp, Goldeen, Krabby, Poliwag, Gastly ja Pidgey (tuplahuoh).

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/15/16

URL www.cafeviola.fi
Puhelin 050-3059500
Osoite Kaisaniemenranta 2, Helsinki

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.