Factory

Kehuttu salaattimesta Helsingin ytimessä. Tänne pääseminen oli jossain määrin hankalaa koska paikalle pääsi hissillä, mutta ei kaikilla hisseillä. Itse ajattelin ensin seikkailla Aleksi 13 vaatekaupan (en enää muista mikä tämä oli aikaisemmin, mutta joku ketjuhan se oli) läpi rappusilla. Mutta eihän niillä päässyt, ainakaan omien havaintojen perusteella, ravintolaan asti. Mutta kuitenkin..

Salaatti rakennetaan omilla valinnoilla tiskillä (maksu tilauksen jälkeen) ja mukaan leipää. Salaatti oli ihan ok, tiskillä on hyvä valikoima erilaisia aineksia. Itse päädyin artisokan sydämiin, marinoituun punasipuliin, fetaan ja oliiveihin. Eli aika perussetillä mennään. Loppupeleissä kuitenkin puhutaan aika samasta tasosta mihin pääsee K-kaupan tiskiltä napatusta salaatista. Mitkä nekään eivät ole mitenkään huonoja.

Palvelu oli nopeaa ja asiallista, buffetti näytti myös ihan hyvältä vaihtoehdolta, jossa olisi myöskin saanut salaattia ja sivuun myös jotain lämmintä ruokaa.

Paikka on ihan kiva, tilaa on runsaasti ja ympäristö on siisti, mutta persoonaton.

Kasvissyöjä saa täällä omilla valinnoillaan varmasti sopivan annoksen vedettyä, toki se on sitä ainaista salaattia, mutta ainakin voi itse vaikuttaa sisältöön.

URL www.ravintolafactory.com
Puhelin 010-3205522
Osoite Aleksanterinkatu 13, Helsinki

 

Factory on 18.5.2014 rated 1.5 of 5

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.