Casa Italia

image

Tänään oli tarkoitus mennä Mille Mozzarelle nimiseen ravintolaan, mutta sehän olikin kiinni. Koska olin kruisaillut sporalla, niin olin bongannut matkalta jonkun hauskan italialaisen delin näköisen systeemin Bulevardilta ja päätin tallustella takaisin sitä ihmettelemään. Paikka myy näemmä salaatteja (>10e) ja lasagnea (12e) lihalla tai ilman kaikenmaailman delitauhkan lisäksi. Päätin koestaa lihalasagnea ja istahdin pöytään istuskelemaan. Tilaus suoritetaan kassalla (varmaan muutkin tavat onnistuvat) englanniksi, kun kaksi kaveria tiskin takana puhuivat pääosin italiaa.

image

Pääruoka saapui seminopeasti, ottaen huomioon lähes tyhjän ravintolan. Annos oli kauniisti aseteltu ja koristeltu balsamicolla. Itse lasagne oli hyvin valmistettu ja selvästi korkealaatuisista aineksista ja oli ihan hyvä suoritus. Itse kuitenkin pidän tomaattisemmasta lasagnesta, joten tämä ei osunut omalla kohdalla täysin maaliin. Tämän lisäksi lasagne oli joiltain osin jopa hieman viileähkö, ymmärrän tietty että eivät halunneet pitää minua odottelemassa kohtuuttoman pitkän aikaa, mutta kuitenkin.. Eli vähän ristiriitainen olo tuon ruuan suhteen ja tekisi mieli kokeilla näiden salaatteja jota vieressä istuvat asiakkaat napostelivat (annoskateus iski jälleen).

image

Sisustus ja yleinen fiilis oli niin italialainen että oikein tuli sellainen olo kuin olisi ollut paikanpäällä. Asiakaspalvelu oli nopeaa ja ystävällistä ja koko hommassa oli hyvä pöhinä. Kannattaa käydä ainakin kerran kokemassa se tunnelma, vähän samaa meininkiä kuin Café-Tienda Españassa. Kasvissyöjille on niitä salaatteja ja sitten ainakin kasvislasagnea. Lasten kanssa voisi tulla ihmettelemään meininkiä, mutta noin muuten tämä on ehkä hieman ahdas isommalle köörille, ravintolan pöytäkin on melko korkea baaripöytä jossa voisi olla hankala istuskella pienempien kanssa (takana oli joku normipöytä).

URL http://casaitalia.fi/
Puhelin 045-6023766
Osoite Bulevardi 11, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.