Arnolds

image

Tänään oli sitten tavallista kiireempi päivä, joten päädyin Forumin lähes viimeiseen paikkaan, eli Arnolds, joka on laajentanut repertuaariaan myös suolaisiin ruokiin, kuten bageleihin (6,30e), salaatteihin (7,90e), toasteihin (4,30e) sekä oudosti salamilla ja juustolla täytetty pitkulainen pretzeli (3,50e). Näiden lisäksi on tarjolla kuukauden baget (5e) joka oli tällä kertaa Chicken Caesar ja valitsinkin sitten tämän. Otin mukaan myös limun (1,50e bagelin yhteydessä) kun kuivaa känttyä on tylsä nakertaa ilman nestettä (perus vettä ei ollut mielestäni tarjolla). Viereen olisi voinut napata vielä donitsin tms (1,50e bagelin yhteydessä), mutta jätin nyt sen kuitenkin väliin vaikka ne niin herkullisia ovatkin. Bageleihin saa myös valita leivän: maustamaton, kokojyvä, unikko-sipuli ja juusto-jalopeno. Itselle tuli tuo juusto-jalopeno. Bageli lämmitettiin, iskettiin täyteen tavaraa (caesar kastike näytti olevan sellainen Felixin purkki) ja käärittiin paperiin. Tilaus ja maksu hoidettiin tiskille.

image

Kylläpä oli vaikeasti syötävä, paljon hankalampi tapaus kuin normipurilainen ja käytännössähän sellainen tämä oli, tuorejuustolla ja kanaviipaleilla, mutta kuitenkin. Tavarat lentelivät villisti ulos ja miten päin tahansa tätä käänteli niin aina jostain valui etc. Ehkä tätä pitäisi lähestyä niin, että pitää sen paperikääreessä mahdollisimman pitkään. Ihan ok makuinenhan tämä oli, käytännössä caesar-salaatti tungettuna bagelin väliin, mikä ei siis ole mitenkään huono juttu (sipuli olisi sopinut tähän myös oikein hyvin), mutta hieman oudon muotoinen systeemi ja hieman hankalasti syötävä. Kevyt, nopea (reilu 10 min koko toimitus) ja edullinenhan tämä oli, omaan makuun se bageli olisi kyllä saanut sisältää reilusti enemmän jalopenoa, nyt se jäi vain hennoksi kosketukseksi koko annoksessa.

image

Sisustus on vastikään uusittu ja oli oikein freesin oloinen, vaaleat kalusteet, kivat baaripöydät jne. Forumin käytävällähän tässä syödään, eli sinänsä se, että saivat edes hieman viihtyisän oloisen, on saavutus itsessään. Asiakaspalvelu oli nopeaa ja asiallista. Kasvissyöjälle on jokaisessa (paitsi se pretzel) kategoriassa Veggie-vaihtoehto. Lasten kanssa voisi hyvin pysähtyäkin tänne nopealle hiukopalalle, tilaa löytyy vaunuillekin etc. Yllättävän positiivinen kokemus.

Ps. Pahoittelut IEn käyttäjille, kun tuo kuvien isompi katselu ei toimi, mutta se swipebox on ainoa järjellinen galleria noista tarjolla olevista vaihtoehdoista (toimii luureilla etc).

URL http://arnolds.fi/
Puhelin 09-27070161
Osoite Mannerheimintie 20, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.