Beef & Grill

image

Forumin yläkerrassa on La Grill vaihtunut Beef & Grill -ravintolaksi ja vaikkakin homma näyttää aika copy&paste muutokselta, niin sadekeli motivoi luokittelemaan tämä uudeksi paikaksi. Listahan alkaa pikkuhiljaa kolkuttelemaan sitä 500 ravintolan rajaa (tämä taitaa olla #492), joten pitää nyt vaan yrittää jaksaa muutama tästä vääntää ennen lomia. Muutenkin aika kiirettä pitää, niin tämän läheisyys oli ihan hyvä asia myös. Yritin mennä ensin Ônamiin, mutta sehän oli klo 11:01 jo niin täynnä, ettei ehtinyt jäädä odottelemaan. Pitää käydä skoraamassa sen phở jossain vaiheessa.

An average mediterranean lunch buffet with an ok salad bar. This is conveniently located in the Forum Shopping Mall, if you are feeling peckish in between boutiques.

Good restaurants nearby are Sinne, Karl Johan and Kitch.

image

Buffassa (9,70e) oli tarjolla: Kreikkalainen Munakoisovuoka ja broileri-vihannespata. Lisäksi oli salaattibaari: Salaattisekoitus, tomaatti, pastasalaatti, perunasalaatti, sipuli-papusalaatti, bulgurisalaatti, marinoitu kaaliraaste, hummus ja tsastiki (tms jogurttisötkötys) sekä salaattikastike. Leipänä oli patonkia, pitaleipää sekä tummaa leipää ja levitteenä voita. Lautasannoksista löytyi tänään: Salaatti lohella/broiskulla/vuohenjuustolla (9,70e), porsaanleike lohkoperunoilla/ranuilla/kermaperunoilla/kasviksilla (9,90e), grillattu lohifile (11,90e) sekä pippurihärkä (13,90e). Tilaus ja maksu hoidetaan tullessa tiskille, itselle osui tuo pippuripihvi.

image

Alkusalaatti oli miellyttävän runsas ja kiva että oli noita eri salaatteja jaksettu maustaa/marinoida valmiiksi. Hummus ja jogurttisötkötys olivat oikein maukkaita ja näitä noukki mielellään leivän rippeillä, olisi varmaan se pitaleipä toiminut myös oivasti.

image

Pääruoka-annos oli melko pelkistetty, ranuja, pihvi ja kastiketta. Ranut olivat vähän lötköjä ja näihin oli tuikattu joku maustesuola päälle mikä ei ollut ihan ominta herkkua. Pihvi oli hyvin paistettu, juuri sopivan medium ja mehukas. Tässä oli oikein hyvä paistopinta ja muuten pihvi oli loistava suoritus, mutta pieni sellainen “maksan maku” oli eksynyt messiin, kuten lehmän lihassa joskus on. Kastike oli täyteläistä ja miellyttävän pippurista. Ihan kelvollinen pihviannos, mutta samalla hinnalla on saatu parempaakin. Salaattibaarin kanssa tämä on melko hyvä kotiruokabuffa sellaisella välimerellisellä meiningillä.

image

Sisustus on samanlainen kuin ennenkin, eli loosseja löytyy, kuten myös normipöytiäkin. Ravintola on siisti ja astiat blokataan tehokkaasti, tunnelma on vähän intiimimpi kuin viereisissä Italossa ja O’Learyssa.

Asiakaspalvelu oli reipasta ja sujuvaa. Kasvissyöjälle oli se salaatti ja buffankin toinen lämmin ruoka oli nyt vegevaihtoehto (yleensä näin ei näyttäisi olevan). Lasten kanssa voisi ehkä mieluummin mennä hieman väljempiin tiloihin lähipaikoissa.

URL www.beefgrill.fi
Puhelin 050-4387693
Osoite Mannerheimintie 18-20, Helsinki

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.