Happy Friends

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/11/16

Tänään päätin käydä koestamassa Larun tarjontaa ja kohteeksi osui Happy Friends, jota olen vahtinut jo hetken (joskus tulee tästä harrastuksesta vähän sellainen stalkkaus olo). Paikka tarjoaa kansainvälistä kattausta lautasannoksia, on itämaista wokkia, sushia sekä burgeria että salaattia tai soppaa. Mesta sijaitsee Vattuniementiellä, jonne pääsee mm. 21V dösällä.

A nice restaurant in Lauttasaari serving a mismash on burgers, sushi and wok. The burger was slightly surprising, but good.

Other interesting burgers in Helsinki can be found in Bites, Favela and Sinne.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/11/16

Tänään päivittäin vaihtuvalta listalta löytyi: Bamigoren wok (9,80e), Aurajuustoburgeri jauhelihapihvillä tai falafelilla (10e, +2e ranuilla), teriayki-rapuvarrassalaatti (9,80e) sekä sushia (8kpl 9,80e, 10kpl 11e, 14kpl 15e, 18kpl 19e, +2e miso). Loppuun oli marjarahkaa.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/11/16

Tilaus ja maksu hoidetaan tullessa tiskille ja ruoka tulee pöytään. Itselle valikoitui pienen vaiheilun jälkeen se burgeri ranuilla. Aseet yms löytyvät tiskiltä ja vedet pöydästä.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/11/16

Safka saapui melko nopeasti ja täytyy sanoa, että annos yllätti minut täysin. Kyseessä ei ollut suinkaan perinteinen burgeri, vaan valtavan kokoisella “paahtoleivällä” elelevä kokoelma burgeriin sopivia komponentteja. Ranuja oli lautasella jonkun verran, ehkä hieman ujo keko, mutta toisaalta annoskoko oli kyllä ihan kohdillaan varsinkin näin lounaaksi. Ranut olivat ihan hyviä, rapsakoita päältä ja ilmavia sisältä. Sivuun tuli myös perunalastuja. Coleslaw “hampparin” kyljessä oli ook.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/11/16

Itse burgeri tarkoitti kahta hyvin paistettua jauhelihapihviä ja näihin minä rakastuin, tulisuutta oli vähän normaalia enemmän (hyvä!) ja se saikin nämä pihvit maistumaan oikein hyvälle. Juusto oli aika stanu cheddaria ja se aurajuusto oli sitä murua, mutta sitä oli mielestäni tosi vähän annoksessa, enemmän tuollaisena sivujuonteena. Leivän päälle oli laitettu majoneesikastiketta ja pehmeä sisus imaisi kivasti annoksen maut itseensä. Noin muuten tämä leipä oli aavistuksen hankala syödä, mutta kyllä senkin kanssa pärjäili.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/11/16

Erilainen burgeri, mutta se chilisyys pihveissä nosti tämän mielestäni kuitenkin yli perus pikaruokapaikan tason. Ihan kokeilemisen arvoinen mesta, jos satut pyörimään nurkilla. Jälkkäri oli ihan ok, pieni marjaisa shotti.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/11/16

Sisustus on hieman itämaisen henkinen, muutama taulu seinällä ja sen sellaista. Kyllä täällä ihan mielellään lounasti.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/11/16

Asiakaspalvelu oli asiallista. Kasvissyöjälle on aina joku vaihtoehto, tällä kertaa tuo bursa falafelilla. Lasten kanssa tuskin tulisi mentyä, vähän syrjässä omilta reiteiltä ja melko ruuhkaisen oloinen näin lounasaikaan.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/11/16

Ps. Fafa’s on avannut 24/7(!) kioskin Virgin Oilin eteen. Pokésaldo: 3 * Pidgey, 6 * Drowzee (huoh), Shellder, 2 * Spearow, 2 * Rattata, Fearow(!) ja 9 * PokéStop.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/11/16

URL www.happyfriends.fi
Puhelin 050-5660566
Osoite Vattuniemenkatu 13, Helsinki

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.