Soul Kitchen

image

HUOM! Ravintola on suljettu ja tilalle on tullut On The Rocks Kallio.

Kaveri kyseli lounaalle ja koska hän asustelee Kallion kovassa ytimessä, niin sovittiin Soul Kitcheniin tällit. Mesta on ollut tässä hyvin pitkään ja toiminut jokseenkin samalla konseptilla, eli kotiruokaa lounaaksi, iltajamit juurekkaalla musalla ja vähän purilaisia etc kylkeen. Hyvin näyttää pelittävän kun on näinkin pitkään jaksanut jammailla. Tänään (ilmeisesti viikottain vaihtuvalla listalla) oli: Maa-artisokkakeitto salaatilla ja leivällä (10e); Lohisalaatti eli kurkkua, tomaattia, punasipulia, tilliöljyä sekä sitruunaa ja leipää (10e); Pasta carbonara parmesanilla ja leivällä (10,50e); Lihapullat ja perunamuusi sekä punajuurilohkoja ja kermakastiketta (10,90e); Paistettua kanaa ja riisiä sekä kasviksia ja punaviinikastiketta (10,90e); Naudan ulkofilee, juustokastiketta, kasviksia sekä lohkoperunat (14,20e). Loppuun kuuluu kahvi tai tee. Tilaus ja maksu voi hoitaa joustavasti tullessa tai lähtiessä ja näemmä ainakin tilauksen osalta pöydässä tai tiskillä. Päivän lehdet löytyvät tiskin vierestä ja aseet sekä vedet pöydistä. Itselle (ja kaverille kanssa) valikoitui tuo pasta.

image

Annos tuli supernopeasti ja käsitti tosiaan muutaman stanu patonginviipaleen sekä ison sammiollisen pastaa. Pasta oli ihan hyvää, tosin aika tasainen makukokemus, joten meni snadisti puurtamiseksi loppua kohden. Kermainen pasta maistui lähinnä juurikin sille kermalle, pekoni ei oikein nostanut päätään ja tämä oli melkoisen hevi setti vedettäväksi. Mutta nälkä lähti ja homma toimi ihan hyvin.

image

Sisustus on asiaankuuluvan yksinkertaisesti hoidettu, muutamat julistehenkiset taulut seinillä ja perussiisti ympäristö. Baaritiski tervehtii sisäänkäydessä ja muutenkin paikka on selvästi virittäytynyt illanviettoon. Asiakaspalvelu oli oikein ystävällistä ja sujuvaa, iso kiitos siitä. Kasvissyöjälle oli se soppa salaatilla ja ei tämä mitenkään huono vaihtoehto varmaankaan ole. Lasten kanssa en varmaan erikseen tänne lähtisi, ikärajakin (20v) isketään heti aukioloaikojen kohdalla, tosin tokkopa tuo on lounasaikaan voimassa. Jännän samanlainen kuin ~10 vuotta sitten ja ihan hyvin toimi silloinkin. Oli hauska istuskella täällä ja turista sitä sun tätä frendin kanssa.

URL www.soulkitchen.fi
Puhelin 09-7732233
Osoite Fleminginkatu 26-28, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.