Café Amos

image

Lähdin kollegan kanssa syömään ja koska aikaa oli rajoitetusti, jäi Vilhovuoren thaihoukutukset toiseen päivään. Forumissa oli onneksi vielä Amos Andersenin museon Cafe Amos koestamatta, joten mentiin sinne soppalounaalle. Tarjolla oli tosiaan soppa+kahvi (7e) tai sitten soppa+kahvi+kerrosleipä (9,30e). Koska tiesin kökkiväni tietokoneen parissa pitkään, niin päätin napata isomman setin, eli leivän kanssa. Tilaus ja maksu suoritettiin “tiskille” joka oli kassan lisäksi myös osa avokeittiötä. Jännä.

image

Leipä kourassa suuntasin pöytään ja hain kohta soppakulhon sen viereen. Alkuruokana huoltsikoiden kolmioleipiä täysin replikoiva tonnikalaleipä oli erilainen ja täytti kivasti vatsaa, noin muuten tämä ei mitään kovin ihmeellistä nautintoa tuonut. Keitto oli laihaa ja mautonta, lohi ja perunat olivat menneet reilusti yli. Olihan tämä tietty lämmintä ja täytti tämäkin vatsaa. Loppuun napattiin kahvin kanssa pullat, joissa olisi voinut kanssa olla aika paljon enemmän yritystä. Kaiken kaikkiaan tämä oli yllättävän heikko esitys.

image

Sisustus on siisti, hieman kauhtunut museon kahvila. Huonekalut ovat hauskan näköisiä ja seinillekin on eksynyt jonkun verran taidetta. Kasvisruokaa täällä edusti varmaankin jotkin piiraat, mutta oikeasti kannattaa mennä muualle. Lasten kanssa voisi syödä ehkä pullan jos tulee museoon heidän kanssaan joskus, muuten ei. Tulipahan käytyä ja ainakin oli miellyttävä lounaskeskustelu.

image

URL http://www.forum.fi/shops/-/shops/Kahvilat-ja-ravintolat/18/Cafe-Amos
Puhelin 09-68444636
Osoite Yrjönkatu 27, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.