Tamarin

Tamarin on laajentunut useampaankin pisteeseen ympäri stadia. Kävin Fredan Tamarinissa tällä kertaa, mutta olen pari kertaa käynyt Forumin versiossa sekä Espalla. Nämä edustaa aika perus thaikku/kaakkois-aasia buffettia (ihme termi), jossa on useampaa eläinproteiinia sisältävää annosta kookos-/osteri-/kalakastikkeella maustetulla liemellä ja kasviksia (sipuli, paprika, chilit jne).

Aina on joku kasvisvaihtoehtokin ja sitten niitä friteerattuja asioita. Tosin kiinalaisbuffasta erotuksena, ettei löydy hapanimeläkastiketta. Mutta se mitä löytyy on Nam Phrik kastiketta, eli linnunsilmächilejä, kalakastiketta, limeä ja sokeria. Tällä saa modattua valikoituja kastikkeita sopivan tulisiksi. Viereen riisiä tai nuudelia.

Täällä saa alkuun kasattua myös jonkin sortin salaatin (tässä on aika kurja valikoima yleensä) ja jotain keittoa (tällä kertaa oli Tom Yum katkaravuilla).

Varmaan aika kultaa muistot, mutta mielestäni nämä buffetit olivat vuosia sitten laadukkaampia, nykyään tuntuu että kaikki kastikkeet ovat jokseenkin samanmakuisia. Parempiakin thaikkupaikkoja löytyy, kuten Orchid (molemmat).

Lapsien kanssa tänne en varmaankaan tulisi kun ruuat tuppaavat olemaan ainakin hieman tulisia. Kasvissyöjille tämä tuskin tarjoaa myöskään kovin hehkeää kokonaisuutta, vaikka sinänsä a la carte listalta löytyy ihan hyvinkin annoksia. Buffetit vaan tuppaavat olemaan aika lihapainotteisia.

URL tamarin.fi
Puhelin 09-7555465
Osoite Fredrikinkatu 49, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.