Twist Cafe

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/28/16

Huh huh mikä viikko. Huh. Tänään satoi ja oli kiire, niin päätin suunnata Kampin toiseen kerrokseen (vanhan metroaseman pääty) ilmestyneeseen Twist-kahvilaan. Tämä New Yorkkilaista (Nyrok City!) meininkiä tavoitteleva mesta tarjoaa kahvilajuttujen lisäksi myös lounasta.

A nice little cafe with deli style salads and bagels along with the usual cafe offerings.

Other good cafe’s in Kamppi and vicinity are Picnic, Cafe Rouge and Espresso House.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/28/16

Tarjolla on soppa (7,90) patongilla sekä salaatti kahdella (8,90e), kolmella (9,60e), neljällä (10,20e) tai kolmella täytteellä sekä juomalla (11e). Soppa oli tänään: Vegaaninen kurpitsa-inkiväärikeitto.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/28/16

Choose-your-own-adventure salaatin aineksiin kuului: Pasta (tulee pohjaan), jäävuorisalaatti (ditto), vihreitä papuja, paahdettuja perunalohkoja, tomaatti-kurkkusalaatti, salaattijuusto, bbq-kanaa, lime-kanaa, teriyaki-lihapullia, marinoituja (paahdettuja?) porkkanoita, linssi-papusötkötys, uunivihanneksia (kesäkurpitsaa, paprikaa etc), artisokan sydämiä, coleslaw ja kaikenlaista muuta mitä en tunnistanut (#laputoiskiva). Kastikkeita löytyi useita erilaisia, itse valkkasin sitruunavinaigrette, siinä toivossa, että se olisi sitä oikeaa (oli!).

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/28/16

Tilaus ja maksu hoidetaan salaatin (deli-henkisen) valinnan jälkeen kassalle, josta löytyy aseet ja vesipiste. Tarjolla oli myös itse tehtyjä, maustettuja jäätee-laatuja (4,20e) sekä toki kahvia etc. Itselle valikoitui neljän (vihreät pavut, artisokka, “feta” ja limekana) jutun salaatti sillä sitrusvinaigrettella ja pyöräytinpäs siihen vielä mustapippuria päälle (tottakai).

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/28/16

Salaatti oli ihan hyvä. Tuoreet komponentit ja aika hyvin marinoituja meininkejä. Vähän tällaiseksi pliisuksi tämä toki jäi, se geneerinen salaattijuusto ei ole mitenkään erityisen maukasta, kanan lime oli varovaisesti duunattu ja kana oli oikein erittäin kypsäksi paistettu (ei liikaa, mutta lähellä) eikä pavut tai artisokkakaan mitenkään voimakkaasti tullut esille. Kastike kuitenkin toimi kuin häkä ja pelasti tilanteen hienosti.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/28/16

Patonki olisi saanut olla krouvimpaa sorttia, nyt tällainen pehmeä pullamainen setti ei oikein toiminut. Mutta! Oli siellä näkkäriäkin tarjolla ja pastankin olisi saanut ilmeisesti gluteenittomana, joten valinnanvaraakin löytyy.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/28/16

Sisustus on siisti ja melko viihtyisän oloinen, löytyy isoja sohvia etc. Ja kai tässä on jotain tällaista nykkiläistä kahvilamenoa, en tiedä kun en ole käynyt. Toki tämä häviää Espresso Houselle tyylikkyydessä, mutta ei kauheasti. Ruoka on täällä kuitenkin jonnin verran parempaa. Picnic silti vetää siinä osiossa pisimmän korren.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/28/16

Asiakaspalvelu oli nopeaa ja kohteliasta. Kasvissyöjälle oli kaikenlaista, omista valinnoista riippuen sekä sitä vegaanista soppaa. Ja tarjonnan mukaisesti täällä olikin vähän tällainen hipsterimeininki, mikä sopi paikan luonteeseen oikein hyvin.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/28/16

Lasten kanssa voisi teoriassa tulla, löytyi täytettyä baagelia yms ja tilaa oli kohtuullisesti (vaikkakin klo 12 aikaan mesta oli tosi täynnä ja ruuhkaisen oloinen), mutta siinäkin tapauksessa veri vetäisi varmaankin sinne Picniciin.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/28/16

URL www.twistcafe.fi
Puhelin 010-3234221
Osoite Urho Kekkosen katu 1, Helsinki

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.