Cholo

HUOM! Ravintola on suljetttu ja tilalle on tullut Chalupa-ketjun piste.

Meksikolaista “katuruokaa” tarjoava, englanninkielisillä kavereilla miehitetty reikä seinässä, ruttopuiston vieressä. Paikka on selvästi suosittu, kun jo hieman lounasajan alkamisen jälkeen joutui hetken odottaa, että pääsi tekemään valintaa. Paikka löytyi kuitenkin seinän ja tiskin vierestä. Paikka on vielä tiukempaan ahdettu kuin Kaartin hodari &c, mutta silti jotenkin toimiva.

Meno on selvästi aika kovaa, kun yksi annoksista (naked burrito) oli jo loppu tullessani paikalle. Valitsin sitten El Burriton joka olikin melkoinen jööti käärittynä folioon. Sisältö oli ennalta aika selvä, koska sisukset oli tehty etukäteen ja jäljelle jäi lähes pelkästään kasaaminen ja rullaus. Sinänsä oikein mainio kokonaisuus ja nälkähän tällä lähtee vaikka pieneltä perheeltä. Siltikin jäi hieman kaivertamaan se, että kun laitetaan vehnäletun sisään riisiä, papuja ja lihaa (otin possua) kastikeella, niin kyllä siinä aika paljon kaikenlaista on lounaaksi. Senpä takia olisin sen “naked” version halunnutkin, mutta pitää pelata niillä korteilla mitä on jaettu. Kyllä minä sen koko setin (lähestulkoon) vetäisin, että ei se pahaa missään nimessä ollut. Hieman puurtamiseksi kuitenkin meni.

Palvelu on nopeaa ja täsmällistä, tosin ehkä kielimuurin takia hieman töksähtävää. Kaikki kuitenkin toimi hyvin ottaen huomioon valtavan ihmismassan mitä tämänkin tiskin kautta kulki sinä aikana kun tuhosin halon kokoista annostani.

Kasvissyöjille löytyy parikin vaihtoehtoa, joten jos haluaa rekkamiehen kasvisruokaa, niin tänne vaan jonon jatkoksi 😉

URL cholo.fi
Puhelin
Osoite Lönnrotinkatu 9, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.