Pure bistro

HUOM! Ravintola on suljettu ja tilalla on Vaelsa

Parempaa ruokaa ja tyylikkäämpää ympäristöä. Käytiin täällä kaverin kanssa pidemmällä lounaalla. Alkuun tuli siikasashimia höysteiden kanssa (en vielä tässä kohtaa pitänyt kovinkaan tarkkaa kirjaa käymisistäni) ja pääruokakin oli erinomaista.

Jälkiruoka oli muistaakseni jotain suklaata ja se ei erityisemmin säväyttänyt meistä kumpaakaan. Tosin siinä vaiheessa oli jo syöty niin hyvin, ettei lisää enää kaivannut. Kokonaisuutena erinomainen, tosin aikaa pitää varata jos meinaa sen pidemmän version vetäistä, koska vaikka paikka oli tyhjä, niin annoksissa kesti hetki. Tämä luonnollisesti johtuu siitä, että ruoka oli aseteltu kauniisti paikoilleen ja annoksissa oli hieman fine-dining virityksiä.

URL purebistro.fi
Puhelin 050-4003372
Osoite Katariinankatu 1, Helsinki

 

Pure bistro on 17.5.2014 rated 3.9 of 5

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.