Kaartin hodari ja hummeri

HUOM! Ravintola on suljettu.

Saavuimme tänne kollegan kanssa hieman ennen avautumista ja oven edessä parveili jo sekailainen seurakunta asiakkaita. Hetken päästä pääsimme sisään ja ravintola oli aika pieni narikka, täyteen ahdettuine asiakaspaikkoineen. Fiilis oli kuitenkin hyvä, kaikki olivat “samaa jengiä” ja annoksia vertailtiin ja muutenkin tuli (heti ensimmäisellä kertaa) hieman “kantis” olo.

Lounasvaihtoehdot ovat melko rajoittuneet, eli lounashodari ja siihen voi ottaa hummerin sivuun, mutta se jotenkin tuntui hieman rajulta vedolta. Todennäköisesti tähän täytyy kuitenkin vielä palata, sitten kun on toisen kierroksen aika. Tilasin lounas HD:n ja parmesanperunat sivuun (täytyihin niitä kokeilla) sekä juomaksi kokiksen.

Ruokaa joutui hetken odottamaan mistä pieni miinus. Tosin eihän sitä ravintola voi suosiolleen mitään, meitä ennen oli kuitenkin useampi seurue ja fairplay etc. Ruokaa odotellessa oli hyvää aikaa ihmetellä sisustusta ja kondimenttejä. Selvästi hieman panostettu perus “heinz” varustuksesta, eli itsetehty(?) ketsuppi ja hieman eksoottisempi sinappi. Sisustus oli americana, kuten ehkä kuuluukin. Itse tilahan on aika klaustrofobinen kun sinne isketään tarpeeksi jengiä.

Ruuan saapuessa oli odotukset korkealla, kun muut olivat jo maistelleet vieressä ja jutelleet omista ruuistaan. Hodari on ihan lounaan kokoinen kokemus, ja mehukas sisusta oli maukas ja hyvä vaikkakin “tulisuus” on maistajan suussa. Itselle olisi voinut olla enemmänkin chiliä mukana, ehkäpä sitä olisi pyytäessä saanut. Pöydän ketsuppi oli ehkä jopa hieman liian hipsterimäinen omaan perusketsuppien turruttamaan makuun, mutta jenkkisinappi tuntui ihan hyvältä hodarin kanssa. Parmesanperunat olisi voinut jättää väliin, vaikkakin kokemushan tämäkin. Mutta jos aikoo hifistellä ranskalaisilla, niin kyllä siinä kuitenkin ne perusjutut pitäisi olla kunnossa, eli rapsakka (jopa “lasimainen”) pinta ja pehmeä sisus, kun taas tässä oli lötköt (maistuiko tässä taas kiire vai mikä?) perunat epämääräisellä pinnalla edessä. Näitä ei olisi edes se perusketsuppi pelastanut, voi olla että pitkä odotus oli kasvattanut odotusarvon liian korkealle, mutta silti..

Hodari jees, muuten jäi vähän pliisuksi. Kasvisvaihtoehtoja tai helppoa liikkuvuutta ja tilaa kaipaaville suosittelen passaamaan.

URL Kaartin Hodari & Hummeri
Puhelin 010-2928991
Osoite Pieni Roobertinkatu 2, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.