Anna22

image

Uudehko tulokas Annankadulla kutsui puoleensa Lasagne + salaatti kombolla. Kyseessä on siis deli/kahvila joka on klo 2 asti auki A-oikeuksin, eli olisiko kyseessä illanistumiseen suuntautunut paikka. Sisällä tilaus ja maksu suoritettiin tiskille jonka lasivitriinissä oli näkyvillä päivän keitto (kasvissose, 8,90e) muutaman leipäsiivun kera. Nälkä oli kuitenkin kovempi kuin mitä pienehkö keitto olisi taittanut, joten päädyin lasagneen (12e) josta ei oltu vielä ehditty laittaa mallikappaletta vitriiniin. Tarjolla oli myös erilaisia salaatteja (12e), täytettyä Focacciaa (en muista hintaa) ja jotain pienempää kahvilahenkistö meininkiä.

image

Ruoka saapui seminopeasti, tosin olin ainoa asiakas vauvansa kanssa liikkeellä olleen mamman lisäksi. Annoksen koko ei päätä huimannut, mutta kyllä tällä silti nälkä lähti. Salaatti oli melko yllätyksetön kokemus. Pohjana ollut salaattisekoitus oli monipuolinen, mutta kurkkujuliennet ja halkaistut kirsikkatomaatit yksinkertaisen balsamiccokastikkeen kera ei ollut mielestäni ihan tämän hinnan väärti. Lasagne vaikutti hieman mikrolämmitetyltä meiningiltä ja oli ihan ok, perus kotiruokatasoinen suoritus. Bechamel-kastike oli ihan jees ja porkkanapaloilla ryyditetty, tomaattipohjainen jauhelihakastike myös, mutta ei tämä ollut jälleen kerran tämän hinnan arvoinen suoritus.

image

Sisustus on freesi ja selkeälinjainen sekä kivoja yksityiskohtia sisältävä, moderni kahvila. Täällä oli ihan kiva istuskella ja tilaakin oli riittävästi. Asiakaspalvelu oli nopeaa ja asiallista. Kasvisruokaa löytyi ainakin sopan muodossa, tosin en ehkä ihan vaan sen takia tänne viitsisi tulla. Rahaullinen kahvilamainen miljöö näytti sopivan vaunujen kanssa kulkevalle naiselle, ja kun tilan puolestakaan ongelmaa ei ollut, niin sanoisin että tänne voisi hyvinkin piipahtaa lasten kanssa. Ja Facebookin puolella oli jotain mainintaa koirien huomioimisesta, eli elukoidenkin kanssa voinee vierailla.

URL http://www.anna22.fi/
Puhelin 050-3035222
Osoite Annankatu 22, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.