Chico’s

image

Trastuit, tavarits! Tämän viikon fiaskoksi osoittautunut “venäläiset ravintolat” teema jatkuu matkalla Chico’s -ravintolaan Lepuskin Sellossa. Annappa kun selitän. Viikonloppuna sattui pikku juttu yhdelle hampaalle ja ensimmäinen vapaa aika lekurille oli torstai. No tämä aika nyt sattumoisin oli n. lounasaikaan, joten päätin yhdistää porausreissun syömiseen, as one does.

Leppävaaraa ei kuitenkaan ymmärtääkseni kaunista ensimmäinenkään ravintola jota voisi venäläiseksi luonnehtia, mutta johonkin piti mennä tiukan aikataulun puitteissa ja Chico’s on nopea. Teoriassa huomenna homma voisi jatkua, mutta siihen on tavallaan toisenlainen suunnitelma jo olemassa, siitä huomenna lisää. Mutta ei kaksi viidestä ole huono? Tai on se aika huono, mutta näillä mennään.

Mutta siis se Chico’s. Sehän on ketju, joka tarjoaa mm. purilaisia ja muuta aavistuksen jenkki/texmex-kaltaista hapatusta. Ja joo, olisihan täällä ollut bliniburgeri, mutta pelkäsin, että siinä menisi liian kauan (olin aika tiukalla aikataululla liikkeellä), joten otin vaan vakiolounaslistalta burgerin. Täällä tarjoillaan lounaaksi (10e) joko päivän purilaista, salaattia tai sitten paistettu asia + lisuke + kastike.

image

Tänään oli tarjolla: Nachoburger eli Roslundin burgerpihvi, tuoretomaattisalsaa, talon omaa guacamolea granaattiomenan siemenillä, maissilastuja, salaattia sekä coleslaw’ta ja ranskalaisia perunoita. Purilaisen sai myös soijapihvillä. Salaatti ja se toinen annostyyppi toimivat samaan henkeen, eli lautasella on perussetti ja siihen sitten valitaan pääraaka-aine, lisuke ja kastike. Laitan kuvan listasta, jos kiinnostaa, mutta tarjolla on paistettua kanaa, possua ja lehmää sekä jotain vegevaihtoehtoja. Itselle valikoitui se päivän burgeri lehmällä ja otin vielä viereen lasin kokista (2e). Alkuun kuuluu salaatti ja loppuun kahvi/tee.

image

Alkusalaatti oli aika väsynyt. Pidin siitä vinaigrettesta ja kiva että oli vähän laitettu siemeniä, mutta oli toi muuten hieman nuupahtaneista komponenteista rakennettu setti. Toki, olin liikkeellä aika myöhään (klo 13:30 jälkeen), joten annetaan sen takia jonkun verran anteeksi.

Se purilainen oli kyllä myös melko väsyneen oloinen. Jotenkin sämpylä vähän rypistynyt, pihvi oli hajonnut niiden nacholastujen alla kun oli painettu kasaan ja se guacamolemössö levisi vähän sinne tänne. Se jääsalaattikaan ei jotenkin toiminut tässä ja olisi nyt ollut vaikka jotain tulista kastiketta tms. Pihvi oli hyvin paistettu ja hyvän makuinen, mutta muuten tämä oli kyllä aika tympeän oloinen annos.

Ranut olivat tuollaisia pakastemeininkejä, mihin ei oltu saatu oikein rapsakkuutta tai juuri mitään muutakaan. Se coleslaw maistui lähinnä joltain ohuelta majoneesilta, olisi edes vähän ollut hapokkuutta tai jotain meininkiä.

Olin hieman yllättynyt, kun olen kuitenkin perheen kanssa joskus täällä ja Ison Omenan Chico’sissa vetänyt ihan kohtuullisen lounaan. Ei ne koskaan mitään hehkeitä ole olleet, mutta sellaisia syötäviä nyt kuitenkin.

image

Sisustus on ketjumaisen siisti ja hajuton+mauton, tämä ei ärsytä ketään eikä nosta turhia tunteita pintaan. Loossit on ihan mukavia isommalle porukalle ja lasiterassin vieressä kun istuu niin on ihmeteltävää kauppakeskuksen käytävillä.

Asiakaspalvelu oli nopeaa ja asiallista. Kasvissyöjälle oli se purilainen soijapihvillä, mutta en kyllä tämän kokemuksen perusteella suosittelisi. Lasten kanssa täällä on aiemmin ollut ihan kiva ja helppo käydä, tilaa ja syöttötuoleja löytyy ja ainakin päivällisaikaan on ihan ok lasten lista jne.

image

Ps. Se flunssa? Se alkaa onneksi helpottaa, nyt on enää nenä rikki kaikesta niistämisestä. Ja vähän vielä joutuu buranalla korjaamaan olotilaa välillä.

URL Chico’s
Puhelin 010-7664490
Osoite Leppävaarankatu 3-9, Espoo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.