Karl Johan

Vanha kunnon Karl Johan. En edes osaa sanoa että kauan tämä on ollut tässä, mutta muistan kun isäni (joka oli joskus kokki) oli tällä paikalla olleessa ravintolassa (olisiko ollut samanniminen?) töissä. Jokatapauksessa pitkä historia ja monta asiakasta nähnyt paikka.

Täältä saa perusruokaa paremmalla otteella tehtynä ja “erikoisuutena” eteläranskalaisen bistron otteilla myös yleensä jotain sisäelintä löytyy tarjolla, mikä ilahduttaa menussa, vaikka sitä ei noin pääasiassa lounaalla tulisikaan valittua.

Valinta ja maksu tiskille ja sitten yksinkertainen salaatti ja leipää alkuun tiskin vierestä. Paikkahan on perustyylikäs ja sopiva liikelounaalle normilounaan lisäksi. Riippumatta valinnasta, lautasannos tulee kohtuullisella nopeudella pöytään ja asiakaspalvelu on ripeää ja asiallista.

Itse olen täällä syönyt mausteista kanakeittoa (ei ollut erityisen mausteista) ja toisella (herran jumala, toinen kerta vaikka ei ollakaan toisella rundilla!) kertaa lasagnea. Molemmat tulivat tosiaan asiallisen nopeasti eteen ja olivat maittavia kokonaisuuksia. Mitään ihmeellistä ei kummallakaan kerralla ollut, mutta hyvää ja kohtuuhintaista, tosin yli lounarin molemmilla kerroilla.

Kasvissyöjille löytynee melkein joka päivä jotain valikoimasta sisäelinhuumasta huolimatta.

URL www.karljohan.fi
Puhelin 09-6121121
Osoite Yrjönkatu 21, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.