Vivo’s

HUOM! Ravintola on suljettu.

Noniin, pääsinpäs sitten siihen Robankin Vivo’siin käymään. Paikka on ilmeisesti melko uusi ja ainkin se vaikutti kovin siistiltä. Meksikolaisella musiikilla höystetty libanonilainen tyylikkään kebab-paikan oloinen ravintola.

Listan päivän annoksena oleva lammas couscous (10e) oli hyvä konseptitasolla, mutta toteutus ontui. Couscous oli mennyt muussiksi osiensa kanssa ja lopputulos oli sitruunainen puuro sattumilla. Vieressä jogurttikastikkeen peittämät ylisuuret salaatinpalat eivät pelastaneet annosta.

Ehkä täälläkin olisi pitänyt ottaa se shawarma (ootshäwarma?), koska sellaisia rullia kaikki muut näyttivät vetävän. Jotenkin teki vaan mieli kokeilla jotain muuta, ehkä alkaa olla kebaböverit pikkuhiljaa.

Kasvissyöjille tämä versio Vivo’sista tuntui hieman arveluttavammalta, voi tietty olla että sen toisenkin ruokalista on mennyt lihapainotteisempaan suuntaan. Lapsien kanssa en varmaankaan tänne eksyisi.

URL www.vivos.fi
Puhelin 09-69880807
Osoite Iso-Roobertinkatu 27, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.