La Grill

La Grill on O’Leary’s sporttipubia vastapäätä oleva, ketjuravintolalta tuntuva paikka. Sisustus on hajuton-mauton, mutta ihan siisti, mikä onkin oletettavaa, kun ravintola on vielä näin uusi.

Maksu ja buffet-tilaus tiskille. Buffasta löytyy muutama variaatio, salaatti, salaatti sopalla ja niin edelleen. Itse päädyin koko settiin (9,70e) ja olihan siinä. Keitto oli juuressosekeitto ja sellaisenaan salaatin kanssa varmaan ihan toimiva kokonaisuus kevyemmälle lounaalle.

Pääruuissa liikuttiinkin sitten jännemmällä kokoonpanolla, kun vaihtoehtoina oli kotiruokamainen karjalanpaisti (liian kuiva) ja jokin välimerellinen annos (puutteelliset muistiinpanot edelleenkin). Eli vähän sitä sun tätä, mutta mitään ei jäänyt lautaselle ja loppuun tuli otettua kahvikin.

Kasvissyöjille päivästä riippuen keitto+salaatti tarjoaa hyvän vaihtoehdon, tosin kannattaa tarkistaa lista etukäteen. Paikka oli sen verran pieni, että en ehkä lähtisi kovin suuren pesueen kanssa tänne istuskelemaan.

URL www.lagrill.fi
Puhelin 050-4387693
Osoite Mannerheimintie 18-20, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.