Cafe+

image

Muut asiat veivät enemmän Kampin suuntaan, joten hetken pohdiskeltuani muistin Cafe+ nimisen paikan Espoon (yms) dösien ensimmäisellä/viimeisellä pysäkillä Kolmio(Lastenlehdon)puiston kohdalla. Paikka mainostaa käsin tehtyjä nuudeleita, joka kuullostaa sen verran eksoottiselta, että päätin rehaa sinne asti kiireisen päivän lomassa. Täällä on niiden nuudeliannosten lisäksi tarjolla myös dumplinsoppaa, sushia ja salaattia. Tänään (ilmeisen staattisella listalla) oli tarjolla: Lohi-lajitelma eli 6 lohi-nigiriä, 6 lohi-makia, misokeitto (11,90e); Isompi sushi-lajitelma eli 2 lohi-nigiriä, 1 grillattu lohi-nigiri, 1 ebi-nigiri, 2 kalifornia makia, 2 lohi-kurkku makia, 2 avakado makia, 2 kurkku makia, misokeitto (9,90e); Pienempi sushi-lajitelma eli 1 lohi-nigiri, 1 grillattu lohi-nigiri, 1 ebi-nigiri, 2 kalifornia makia, 1 lohi-kurkku maki, 2 avakado-makia, 2 kurkku makia, misokeitto (8,90e); Kasvis sushi-lajitelma eli 2 avakado makia, 2 kurkku makia, 2 avakado nigiriä, 3 futomakia, 3 munakas nigiriä (9,80e); Kalifornia maki / lohi-kurkku maki / futomaki (8 kpl) (7,80e); Käsintehdyt nuudelit vihanneksilla eli Tuore käsintehdyt nuudelit ja tuoreet kasvikset: sipuli, herkkusieni, paparika, kiinankaali, pinaatti, kurkku,herne (8,90e, katkaravuilla 9,90e ja lohella 10,90e); Naudanlihaa ja käsintehdyt nuudelit kasviksilla sopan muodossa (9,90e); Lohi salaatti (7,50e) sekä Käsintehdyt Dumplings-keitto (8,90e). Itselle valikoitui ne nuudelit katkiksilla. Tilaus ja maksu hoidetaan tiskille, aseet ja vedet löytyy pöydästä.

image

Ja se kestikin sitten yllättävän kauan aikaa. Odottelin noin 20 min omaa annosta, mikä on ihan saavutus kun olin kolmas asiakas paikassa. Teoriassahan kyseessä on wokkiannos. Toki jos nuudelit tehtiin à la minute, niin sitten.. Annos oli ihan kivan näköinen ja pääosin syötävissä puikoilla (haarukatkin löytyi tarvittaessa). Ne nuudelit olivat hyviä ja selvästi erilaisia kuin muualla, propsit siitä. Noin muuten annos meni loppua kohden hieman puurtamiseksi (joku Sriracha pöydässä tms olisi ehkä auttanut asiaa), tosin se lime”lohkon” mehun pirskottelu sinne sun tänne piristi hieman annoksen makumaailmaa. Aika tasapaksuinen kokonaisuus, mutta tosiaan hyvät nuudelit.

image

Sisustus on siisti, kahvilamainen ja ikkunan vieri on täytetty kivoilla kasveilla. Täällä oli periaatteessa ihan jees istuskella, tosin viereisen pöydän keskustelu hallituksen viimeisimmistä muuveista alkoi käymään hieman yksitoikkoiseksi annoksen odottelun loppumetreillä. Asiakaspalvelu oli kohteliasta, mutta hidasta. Kasvissyöjälle oli vegesushia (!) sekä niitä nuudeleita ja jos ei ole kiire, niin suosittelen joskus koestamaan ihan vaan niiden nuudeleiden takia. Lasten kanssa tuskin tulisi eksyttyä, vaikka nyt sushia olisikin tarjolla.

URL www.facebook.com/cafeplushelsinki
Puhelin 044-9716641
Osoite Lapinrinne 2, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.