Hiisi

20140623-165102-60662808.jpg

HUOM! Ravintola on ilmeisesti suljettu PRKL-klubin sulkeutumisen myötä.

Hiisi on perusmättöä tarjoava buffet-lounaspaikka jonka erikoisuuteen kuuluu se, että tässä on myöskin PRKL niminen kaljapaikka. Yhdessä nämä muodostavat aika helvetillisen kokonaisuuden ja sisustus on sen mukainen. Kuten kuvasta näkyy, paikka on aika pimeä valaistukseltaan. Sisään tullessa ruoka otetaan suoraan buffetista (9e), missä on minimalistinen salaattibaari ja keitto ja sitten erillisellä linjastolla on lämpimät ruuat. Soppa ja salaatti löytyy myös vaihtoehtona (7,50e). Maksu suoritetaan lähtiessä ja täällä on myös (vain kuukauden voimassa oleva) kantislätyskä sellaisia harrastaville.

Tällä kertaa salaattibaarissa oli aurinkokuivattuja tomaatteja, tomaatti-kurkku salaatti, raejuustoa, tomaatti-kurkku-jäävuorisalaatti ja suolakurkkua. Soppa oli chorizoa ja olikin aika maukasta. Leipänä on näkkäriä, sekä vaaleaa että tummaa leipää. Ketsupit yms kastikkeet truutataan ABC-henkeen isoista töniköistä. Tarjolla myös maidot, piimät ja kotikaljat.

Tänään lämpimänä ruokana oli uunimakkaraa sipulilla, yrttinen possufile maustevoilla (aiolia ei ollut), uunikasviksia (jotka olivat melkoisen väsyneen näköiset) sekä sivuun perunamuussia. Salaatti oli aika mitäänsanomaton kokemus, mutta possu oli yllättävän maukasta ja mehevää. Loppuun olisi voinut ottaa kahvia ja keksiä, mutta jäivät toiseen kertaan.

Sisustus on mustanpuhuva rokkibaari. Ja valitettavasti putkirikon tai jonkun muun syyn takia koko paikka haisi paskalle. Mutta se on tuskin jatkuva tila (?), haittasi kuitenkin jonkin verran ruokailua.

Kasvissyöjille tämä ei tarjoa oikeastaan mitään enkä oikeastaan voisi lapsellisillekaan suositella. Kaikenkaikkiaan kokemus oli aika huono, poislukien ihan hyvää possua.

URL www.ravintolahiisi.fi
Puhelin 045-2320410
Osoite Kaisaniemenkatu 4, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.