Merelle

HUOM! Ravintola on suljettu ja tilalle on tullut Sinne

Kitchin vieressä, “nurkan takana”, Eerikinkadun alkuvaiheessa on Merelle-ravintola. Kävin täällä kollegan kanssa syömässä ja otettiin kasvispasta pääruuaksi, johon tulee sitten salaatti-keitto-leipä setti päälle. Eli sitten sisäpihalle (viimeksi käynyt täällä kun samassa paikassa oli “mutsi”) ihmettelemään ja siellähän oli hyvinkin kattava salaattivalikoima siemenineen etc. Leipäkin oli hyvää ja viereen vielä vähän keittoa.

Eihän sitä spagettia oikein sitten jaksanut enää syödä. Eli melkein kannattaa ottaa vaan salaatti ja keitto, jos ei ole ihan järkyttävää nälkää (jäikö aamiainen väliin?). Kasvisvaihtoehto tuntuu vaihtelevan päivittäin, mutta ainakin tällä kertaa oli kaikki kasvista, kunhan malttaa olla ottamatta joitain salaattiöydän vaihtoehtoja, eli jossain niistä oli kalaa.

Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä, tosin oli hieman epäselvää, että maksetaanko tiskille vai pöytään, mutta kyllä sieltä pois pääsi pienen säädön jälkeen.

Ympäristönähän tämä on aika hauska, hieman sellainen public room, yleinen olohuone meininki kadun puolella joka sitten muuttuu baariksi ja sitten hauskaksi “sisäpihaksi”. Seinillä näytti olevan perus baaripelejä (trivial etc), joten jos haluaa lähteä “pitkälle lounaalle”, niin täällä sitä voi harjoittaa hieman siveellisemmin.

URL Merelle
Puhelin 09-6123990
Osoite
Eerikinkatu 2, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.