Coco Grill

Helsinki / Uusimaa / Finland - 11/18/16

Sois perjantai ja tänään oli vuorossa lounaan sijaan palaveria, joten olin hyvinkin myöhään liikkeellä. Päätinkin sitten lähteä merta edemmäs kalaan ja hyppäsin Käpylää kohti suuntaavaan dösään. No en mä sitten jaksanutkaan mennä ihan sinne asti, kun El Karim -ravintolan eat.fi arvostelut olivat niin synkän kuuloisia.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 11/18/16

Hyppäsinkin sitten ovelasti ulos entisen (nykyään Subway) King Kebab -raflan mestoilla ja lähdin lampsimaan Sturenkadulla sijaitsevaa nepalilaista. En kuitenkaan päässyt ihan sinne asti (tää meni ihan säädöksi, tosin ei niin säädöksi kuin sillä yhdellä herralla joka tuli dösällä kurviin ja sekoili matkan aikana oikein huolella), kun bongasin tien toiselta puolelta venezuelalaisen(!) ravintolan.

A rare (only) Venezuelan restaurant in Helsinki, the lunch was a rather basic pasta with a creamy sauce. Perhaps the evening menu is more suited for tasting the Venezuelan cooking.

For great ethnic restaurants close by, go to African Pots, Lebanese Food or Sepia.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 11/18/16

Tämä on ilmeisesti tullut tähän Roihiksesta ja jälkikäteen skannatessani mestaa löytyi vaikka kuinka hehkuttavia arvioita. Tänään lounaaksi oli tarjolla: Äyriäispasta (12e), grillattua kananrintaa appelsiinikastikkeessa riisin kanssa (9e) sekä kasvis-vuohenjuustopasta (9e). Loppuun on kahvi tai tee. Tilaus ja maksu hoidetaan tullessa tiskille, vedet ja systeemit löytyy valmiiksi pöydästä. Valitsin tuon äyriäispastan.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 11/18/16

Iso höyryävä sammiollinen spagettia tuli seminopeasti eteeni ja siinä oli kivasti jättikatkiksia pastan päälle sijoiteltuna. Jännittävästi annoksen kylkeen oli tyrkätty salaatti redusoidulla balsamicokastikkeella (varmaan sellaista kaupan truutattavaa).

Helsinki / Uusimaa / Finland - 11/18/16

Salaatti oli sinänsä ihan tervetullut kylkiäinen, mutta ehkä tuollaisen kuuman annoksen vieressä vähän tuolleen mielenkiintoinen ratkaisu. Annos oli aika perussettiä, äyriäisiä oli jokseenkin runsaasti ja ne olivat sopivan kypsiä. Noin muuten pastan kermainen kastike oli täyteläistä mutta vähän tuollainen tukkoinen.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 11/18/16

Kyllä tätä veteli, mutta annos kävi loppua kohden aika yksitoikkoiseksi puurtamiseksi. Tällainen runsas kotiruokalounas, tosin snadisti hintava (äyriäiset eivät tiettty ole ilmaisia jne) tälle alueelle. Ja vaikkakaan en todellakaan ole mikään etelä-amerikan asiantuntija, niin ei tämä mielestäni mitenkään erityisen venezuelalaiselta vaikuttanut.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 11/18/16

Eihän siinä toki mitään, onhan niitä muitakin etnisiä rafloja jotka vetelevät perinteikkäämpää safkaa lounaalle, mutta ovesta sisään astuessani mielessä siinsi yllätyksellisen erinomainen Brasileira-keikka.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 11/18/16

Sisustus on siisti, mutta melko yksinkertaisesti sisustettu, muutamat taulut ja pari hassua ikkunakoristetta lukuunottamatta aika riisuttu setti. Taustalla kuitenkin soi vieno, asiaankuuluva(?) musiikki ja ihan kiva tässä oli istuskella lounastamassa.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 11/18/16

Asiakaspalvelu oli asiallista. Kasvissyöjälle (mutta vain lakto-ovo-jne-teknisille-“vegeille”) oli se vuohenjuustopasta. Lasten kanssa en ehkä vääntäytyisi tänne, toki ei ole reiteilläkään jne.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 11/18/16

Ps. Hauskaa viikonloppua! Pokésaldo: Krabby, Shelder, Meowth, Bulbasaur (jei), Rattata (buu) ja Pidgeotto sekä 9 PokéStoppia. Huomenna onkin sitten frisbeegolffausta märässä metsässä frendien kanssa.

URL www.facebook.com/restaurantecocogrill
Puhelin 041-3681084
Osoite Sturenkatu 31, Helsinki

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.