Street Döner (2. kerta)

image

HUOM! Ravintola on suljettu ja tilalla on Eerikin pippuri

Ja tänään oli sitten jo niin hektinen päivä (*puuh*) että en ehtinyt kuin hakea pöydälleni läheisestä Street Dönerista pitakebabin ja kokiksen. Paikassa on edelleen melko hyvät avajaistarjoushenkiset meiningit menossa (annokseni juoma tuli kaupan päälle) ja kylteissä lukee, että ovat muokanneet annoksiaan ja Facebook näytti viestivän kanssa että olisivat kuunnelleet jotain palautekanavaa. Paikka on pikaruokala, eli tilaus ja maksu tiskille ja sitten odotellaan annosta hyvin lyhyt aika.

Annos jonka töiden lomassa sitten avasin eteeni olikin ilahduttavan runsaan oloinen, mukana oli muutankin kuin pelkkää lihaa ja kaksi tomaattiviipaletta (kuten tapahtui viime kerralla). Mukaan oli viitsitty heittää ruokailuvälineetkin, mistä plussaa ja nämä olivat ihan kunnon (muoviset toki) aseet. Tämä olikin yllättäen ihan hyvä setti. Liha oli parempaa kuin viimeksi, pita oli oikein hyvä, parempi kuin Street Gastron, mikä oli ihan oiva sekin. Kastikkeet olivat mainioita ja rehuja oli lykitty kivasti mukaan. Tämä oli selkeästi parempi kuin viime kerran iskender ja mielestäni keskikastia parempaa kebabia. Tosin se Kojun “suomalainen” kebab oli kyllä vielä hauskempi (paitsi pitan osalta).

Sisustus ravintolassa on jo kuvattu ja työpöydästäni en kyllä ala mitään jorisemaan. Nopea setti tällä kertaa, toivottavasti huomenna ehtii ihan syömäänkin muilta kiireiltä.

URL https://www.facebook.com/streetdoner
Puhelin 09-68500100
Osoite Mannerheimintie 14, 00100 Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.