Saffron

Espoo / Uusimaa / Finland - 8/9/16

Tänään oli taas reissu Espooseen ja Sellon kelmeiden valojen kajastukseen. Koska junan odotteluun meni hetki aikaa, niin päätin käväistä bongaamassa yhden raflan sieltä “pikaruokapäädystä”. Mainion 3 Amigos ravintolan viereen oli ilmestynyt Saffron, joka omien sanojensa mukaan tarjoaa “autenttista intialaista ruokaa”.

A pretty average, but also quick, Indian restaurant with an ample lunch dish on offer.

For other exotic restaurants in the area, be sure to check out 3 Amigos, Curry Palace and Kathmandu Palace.

Espoo / Uusimaa / Finland - 8/9/16

Annoksia on tarjolla “normaali” (7,50e, yksi annos), “tupla” (8,50e kaksi eri annosta) sekä “super” (9,50e eli kolme eri annosta). Näiden lisäksi oli lounastarjouksina kahden (9e) ja kolmen (10e) ruokalajin annokset joko limulla tai mango lassilla. Tänään oli tarjolla: Hariyali kofta eli cashewpähkinäpullia yrteillä ja pinaattikastikkeella, Paneer masala eli juustoa sipulilla ja garam masala -kastikkeella, Butter chicken eli paistettua kanaa tomaatti-voikastikkeella, Chicken masala eli paistettua kanaa garam masala -kastikkeella sekä Lamb dobiaza eli haudutettua lammasta tulisella sipuli-currykastikkeella.

Espoo / Uusimaa / Finland - 8/9/16

Annoksiin tulee mukaan raitaa, Naan-leipää ja salaattia. Tilaus ja maksu hoidetaan tiskille tullessa ja tilauksen yhteydessä ladotaan ruoka mukaan (ja juoma 3 Amigosin puoleisesta limupisteestä) aseiden kera. Itse valitsin tuon lounastarjouksen lampaalla ja juustokastikkeella, juomaksi vähän Pepsi Maxia.

Espoo / Uusimaa / Finland - 8/9/16

Salaatti oli ihan perusmeininkiä, kuten myös raita. Naan-leipä oli ehtinyt jo vähän nahistua, mikä on täysin ymmärrettävää tällaisen buffan yhteydessä. Riisi oli ihan hyvää, tosin osittain paakkuuntunutta. Lammas oli murisevan mehukasta ja kastike oli ihan hyvää, tosin olisin kaivannut enemmän sitä tulisuutta, jota menu lupaili. Paneer-kastike olikin sitten tulisempaa ja oikein hyvää. Täyteläiset juuston palaset toimivat mausteisen kastikkeen ja riisin kanssa oikein hyvin yhteen. Kokonaisuutena tämä oli nopea ja täyttävä lounas, mutta rohkeampaa maustamista jäin kaipaamaan.

Espoo / Uusimaa / Finland - 8/9/16

Sisustus on mitä on, tämähän on tällainen food court keskellä Sellon yhtä ruuhkaisinta kohtaa. Kyllä tässä sai ihan rauhassa istuskella ja oli kiinnostavaa seurata ihmisten parveilua ympärillä, varsinkin muutaman värikkäämmän hahmon toimia. Omalta osalta niiden juna-aikataulujen hyvä näkyvyys oli selvä bonus, kun pystyin ajoittamaan joustavasti lähdön U-junaan, jolla pääsin nopeasti takaisin Stadiin.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/9/16

Asiakaspalvelu oli nopeaa ja asiallista. Kasvissyöjälle oli ne pähkinäpullat sekä Paneer ja yleensähän näissä intialais/nepalilaispaikoissa on ihan hyvin vegemeininkiä tarjolla. Lasten kanssa tulisi ehkä kuitenkin mentyä johonkin snadisti rauhallisempaan ympäristöön syömään (plus he tykkäävät Fukun sushibuffasta).

Ps. Onpas tuo junakartta muuttunut siitä kun viimeksi sitä ihmettelin. On ilmeisesti tullut matkusteltua stogeilla hieman vähemmän tässä lähiaikoina.

Pps. Ei ole ehtinyt Pokéilla kauheasti tässä lähipäivinä, mutta eilen sain aamukävelyllä avautuneesta munasta Ponytan (woop woop). Muuten nuo tuntuu olevan jokseenkin samoja jatkuvasti, pitänee vähän laajentaa reviiriä, että löytäisi uusia. Täällä oli jotain hyviä reittiehdotuksiakin.

URL Saffron
Puhelin N/A
Osoite Leppävaarankatu 3-9, Espoo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.