The O’Cha Cafe

Tämä tuli bongattua matkalla Kaivarin ilmailunäytökseen perheen kanssa (käytiin Ensossa syömässä, en tiedä jaksanko kirjoittaa siitä enempää, pizza oli hyvää, tyttö tykkäs bolognese pastasta, vaimo vasikan poskesta ja mun gnocchi-annos oli vähän niin ja näin) ja kylläpä se olikin spektaakkeli, ihan häkellyttävä määrä jengiä valui pitkin Stadin katuja, ikinä nähnyt tuollaista exodusta. Rafla tuli mieleen kun oli sopiva väli säätämisessä ja päätin käydä safkaamassa jotain kevyehköä. Ilmakin oli oikein mainio ja tuli napattua useampi uusi Pokémon matkalla.

A Thai restaurant with a lunch buffet that had a tofu and meat version of the same sauce with rice. The salad bar for the starters wasn’t the greatest I have seen.

For great Thai lunches, go to Orchid (Itis), Thai Thai or Tuk Tuk.

Mesta myy siis thaimaalaista ruokaa ja tarjolla on buffa (9,50e) salaattibaarilla ja parilla lämpimällä vaihtoehdolla tai sitten lautasannoksia. Tämä on napsahtanut sen Mood-kahvilan tilalle, ilmeisesti tässä kohtaa vaihtuu ravintolat vähän tiuhempaan? Tänään tarjolla oli (ilmeisesti, lista on vähän epäselvä): Gaeng Pha(?) tofulla tai kanalla (saattoi olla myös possua) sekä riisiä. Salaattibaari käsitti ison laatikon, jossa oli vierekäin aseteltuna: Salaattisekoitus, tomaattia ja kurkkua. Vieressä oli jotain kastikkeita (#laputoiskiva). Tilaus ja maksu hoidetaan tiskille tullessa.

Alkuun vedetty salaatti meni rimaa hipoen, oli noi ihan kohtuu tuoreita yms, mutta siitä kaukalosta lähtien oltiin aika raffilla otteella liikkeellä. Kastike oli ihan ook.

Pääruoka koostui tosiaan yhdestä kastikkeesta josta oli tofu ja possu (vai kana?) variaatiot tarjolla. Kastike oli ihan ok, hyvä kookospohjainen meininki (tosin googlailu antaa ymmärtää, että Gaeng Pha ei ehkä pitäisi olla kookospohjainen, mutta se lista vaikutti hieman summittaiselta, ehkä tämä oli jotain muuta) ja pientä tulisuutta havaittavissa.

Riisi oli sekin jees ja kiva että oli tofu sekä liha -versiot tarjolla. Mutta ei tämä kyllä mitenkään korkealle sijoittunut muihin thaikkubuffiin verrattuna. Ehkä ne lautasannokset ovat kivempia? Mutta pidän kyllä tästä makumaailmasta niin paljon, että tätäkin ihan mielellään veteli ja nälkä lähti.

Sisustus on jokseenkin samanoloinen kuin Mood-kahvilan aikaan, mutta jotenkin tuo tiski oli saatu jännän sekavan oloiseksi, kun oli vaikka mitä purkkia ja purnukkaa siellä sun täällä. En tiedä sitten, että oliko meneillään joku inventaario tai isomman keitrauskeikan valmistelu, mutta tästä lounaasta jäi vähän silleen hähmänen fiilis.

Asiakaspalvelu oli nopeaa, mutta olisin kaivannut parempaa laputusta tai ohjausta, nyt en oikein itsekään osaa sanoa, että mitä tuli syötyä. Kasvissyöjälle oli se tofuversio kastikkeesta, oletan että muut päivät noudattavat samaa kaavaa. Lasten kanssa tulisi varmaan mentyä muualle.

Ps. Nyt taisi tulla jotkut thaikkuöverit. Pitää vedellä perinteisellä tyylillä hetki.

URL www.facebook.com/theochacafe
Puhelin 044-7737004
Osoite Tarkk’ampujankatu 4, Helsinki

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.