Wanhan Kellari (2. kerta)

image

HUOM! Ravintola on nykyään Kaivopihan Karaokekellari, eikä tarjoa lounasta.

Piti käydä nopealla lounaalla tänään ja paikaksi oli valikoitumassa Zetor, mutta eihän siellä näemmä mitään lounaita enää nykyään ole. Näin ollen tehtiin joustava siirtymä Wanhan Kellariin. Kotiruokaa tarjoava paikka on nopea, käytännössä linjasto vaikkakin henkilökunnan miehittämä sellainen. Tarjolla on lautasannoksia (9,70e), soppa (8,40e) sekä näihin kuuluva salaattibaari perunavaihtoehtoineen. Tänään oli tarjolla: Metsäsienikeittoa, Lihapullia tomaattikastikkeessa ja spagettia, Rapusilakoita, Paistettua maksaa ja sipulia, Porsaanleike ja sinihomejuustokastiketta sekä loppuun Valkosuklaamoussea ja kahvi/tee. Salaattibaarissa oli porkkana- ja kaaliraasteita, jotain pastasalaattisötkötystä, paneroitua kanaa/kalaa (eiliseltä?) sekä pikkelöityä punajuurta. Leipää oli useampaa lajia, myös gluteenitonta, ja levitteissä oli margista ja voita. Tilaus ja maksu suoritetaan linjaston alussa olevalle kassalle, jonka vierestä löytyi päivän lehdet. Iltalehden sai ottaa ihan mukaansa, pois vietäväksi. Itselle valikoitui spagetti lihapullilla.

image

Pääruoka oli krouvilla otteella tehtyä kotiruokaa ja melko neutraalin makuista kamaa. Isot lihapullat tomaattikastikkeessa ja kaupan juustorouheen peittämä spagetti, ei tuonut mitään suuria tunteita mukanaan. Salaattikaan ei ollut mitään ihmeellistä, mutta kuitenkin ihan tuoreita juttuja oli raasteessa etc. Loppuun vedetty mousse yms kahvin kera oli ihan ok ja onhan se aina kiva saada jokin jälkkäri. Tästä ruokailukerrasta ei oikein jäänyt mitään täyttä mahaa kummallisempaa kerrottavaa. Tavallaan hoiti asiansa tehokkaasti, mutta ilman sen suurempaa persoonallisuutta.

image

Sisustus on nimensä veroinen, tanssikellarissahan tässä ollaan syömässä. Hieman sokkeloinen pohja yhdistettynä iltatoimintaan painottuneessa fiiliksessä on tarjoaa erilaisen ruokailuympäristön. Kasvissyöjälle löytyi tänään sienisoppa, mutta en ehkä pelkästään salaatti+soppa linjalle lähtisi täällä tai ainakaan varta vasten tulisi niistä nautiskelemaan. Lasten kanssa en ehkä tähän ympäristöön haluaisi tulla istuskelemaan, hieman aikuisempaan makuun tarkoitettu mesta.

URL http://www.wanhankellari.fi
Puhelin 010-7664380
Osoite Mannerheimintie 3, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.