Gandi

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/3/16

Vegetable vindaloo eli vihanneksia chilikastikkeessa (7e), chicken chili masala eli tulista tuoreella vihreällä chilillä maustettua kanaa (7,90e), lamb curry eli lammasta currykastikkeessa (7,90e), prawn malai curry eli katkarapuja kookosmaito-currykastikkeessa (7,90e) sekä combo eli kolme vaihtoehtoa edellisistä (9,95e). Kaikkiin kuuluu myös alkusalaatti, naan-leipä sekä kahvi/tee loppuun.

An average Indian restaurant with inexpensive lunch offers. The vegetable dish was nothing to note, but the chicken dish had some nice heat to it.

Other restaurants in the area you might want to check out are Soup, Sushi wa.gocoro and Töölönranta.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/3/16

Tilaus ja maksu hoidetaan tullessa baaritiskille ja aseet yms löytyvät pöydistä. Itse valitsin tuon combon ja otin siihen kolme ekaa, eli vege, kana ja lammas.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/3/16

Salaatti tuli erittäin nopeasti pöytään ja oli perussettiä, ehkä jopa hieman raffisti leikattu. Jännästi tässä oli kahta kastiketta, joku thousand island -henkinen sekä bbq-kastikkeen oloinen. Kyllähän tätä tietty mutusteli, kun odotteli ruoan saapumista.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/3/16

Pääruoka saapui sekin hyvin nopsaan ja oli melko standardi peltilautanen (keskellä tosin oli jännästi ylimääräinen kolo), raita oli laitettu riisin kaveriksi erilliseen kulhoon. Raita oli ihan ook, ei mitään ihmeellistä, mutta sopi snadin tulisuuden taittamiseen. Kana oli tosiaankin hieman tulista, mikä miellytti kovasti. Liha oli myös pysynyt melko mehevänä ja vihreitä chilejäkin tosiaan löytyi kastikkeesta. Tämä oli suosikkini näistä kolmesta kastikkeesta. Lammas oli sekin mureaa ja mehevää, tosin löytyi myös muutamia kohtia joissa oli reippaasti rasvaa. Kastike oli muuten ihan jees, mutta ei jättänyt samanlaista muistijälkeä kuin se kanakastike. Se linssisysteemi lautasen keskellä oli saanut aavistuksen palaneen makua tai jotain sen kaltaista ja jäi syömättä.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/3/16

Vegekastike oli aavistuksen tulinen, mutta noin muuten aika yksiulotteinen, kasviksetkin olivat menneet aika veteliksi. Riisi oli melko hyvin keitettyä, aavistuksen kostean puoleista, mutta mieluummin näin kuin sellaista kovaa käkkänää. Naan-leipä oli jännästi pyöreän muotoinen ja jonkun verran pullamaisempi kuin monissa nepalilaisissa, mutta maistui hyvältä ja soveltui hienosti sen chilikastikkeen rippeiden vetelemiseen. Tämä oli kelvollinen lounas ja varsinkin tähän hintatasoon nähden.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/3/16

Sisustus on tummanpuhuva ja jännän lokeromainen kaikkine looseineen. Baaritiski hallitsee ravintolan yhtä seinämää ja televisio toista. Sopivan pehmeä sohva ja ikkuna josta ihmetellä ulkomaailmaa tekivät lounastamisesta täällä viihtyisää.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/3/16

Asiakaspalvelu oli kohteliasta ja sujuvaa. Kasvissyöjälle oli se vegeannos, mutta katsoisin listaa ennen menemistä, tämä annos ei ollut mikään järin ihmeellinen. Läheisestä Luklasta saattaa löytyä sopivampaa, mutta samanhenkistä vegesafkaa. Lasten kanssa tulisi ehkä skipattua, vaikka olihan täällä nyt periaatteessa tilaa.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 10/3/16

URL www.gandi.fi
Puhelin 09-496580
Osoite Toivonkatu 1-3, Helsinki

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.