San Pedro

IMG_2312.JPG

Kerran vielä ja tunteella. Eli burrito siinsi horisontissa, koska pakko näiden paikkojen on jossain vaiheessa loputtava. Lounaspaikoista meksikolaista tarjoavia tiedän oikeastaan enää Mayan sekä Amigon ja näistä kahdesta Amigon lounaslista ei sisällä minkäänlaista meksikolaista vivahdettakaan. Joten jääköön tällä erää nyt Maya sitten viimeiseksi kohteeksi ja kuinka ollakaan, perjantaina olisi siellä tarjolla meksikolaista kanapataa. But I digress, eli asiaan. Mesta on yksi Kampin food courtin (vai garden?) luukuista, Namaskaarin ja (ei vielä käydyn) Singapore Hot Wokin välissä. Paikka näyttää pikaruokalalta, kuten muutkin tässä rykäelmässä olevat, poislukien Orchid ja Don Corleone. Tarjolla on pitkä lista kaikenlaista, niin montaa eri variaatiota, etten nyt ala niitä kaikkia tähän tabuloimaan. Löytyy salaatteja (9-11e), burgereita (10-13e), pihvejä (11-14,90e), fajitaksia (15-17,50e!), tacoja ja nachoja yms (9-9,90e) sekä burritoja (9e), joista löytyy: Taco eli tacomaustettua jauhelihaa, Kana eli tacomaustettua kanaa, Feta, Seafood eli tonnikalaa ja katkarapuja sekä Papu eli vege. Kaikissa burritoissa on sisällä salaatti ja kermaviili ja päällä on cheddar-juustokastike. Tilaus ja maksu suoritetaan tiskille ja sitten painetaan pöytään istumaan numeron kanssa.

Vaikka mesta on pikaruokamainen, niin nopea tämä ei ollut. Ruuhka ja suosio on kova, jopa siinä määrin, että ravintolan ulkopuolella oli jengiä odottelemassa take-away tilausten saapumista ja kaikki pöydät jatkuvasti täynnä. Kun ruoka saapui niin ensimmäinen kosketus annokseen oli miellyttävä, koska lautanen oli jaksettu lämmittää (tai sitten se oli ollut jonkun aikaa lämpölampun alla). Itse burrito oli texmex henkinen, eli pötkylä lautasella cheddarpeiton hellässä syleilyssä. Kauniitahan näistä ei oikein saa, mutta oli tämä nyt ihan ok verrattuna nyt esimerkiksi Santa Fen viritelmään. Maun puolesta tämä sijoittui keskikastiin, itse pidin salaatista, poislukien isohkot kurkunpalaset. Kaikenkaikkiaan täytteitä oli mielestäni sopusuhtainen määrä ja kaikenkaikkiaan tämä oli kokonaisuutena ihan hyvä. Ei erinomainen, mutta ei huonokaan. Loppua kohden tortillalettu alkoi jähmettyä vaikeasti leikattavaksi, mutta muuten tämän kyllä jaksoi hoitaa lähes kokonaan, toisin kuin pelkkää tiukkaa tavaraa sisältäneen Cantina Westin lihapölkyn. Tämä oli kokonaisuudeltaan enemmän kallellaan aidompaan meksikolaiseen burritoon, joista kuitenkin itse pidän enemmän.

IMG_2314.JPG

Sisustus on kauppakeskusmaisen pikaruokapaikan henkeen sopiva, iso avonainen seinä ja kova ihmisvilinä tekevät ruokailukokemuksesta melko rauhattoman. Mutta pääsee täällä nyt kuitenkin ihan oikeaan pöytään istumaan jne. Vähän tässä on yritetty jotain texmex henkistä koristelua tehdä, mutta tilan ollessa mitä on, niin ei liikoja pysty odottamaan. Kasvissyöjille täältä löytyy muutamia texmex-aiheisiä härpättimiä, mutta itse suosittelisin menemään suoraan melkein vastapuolella sijaitsevaan Tortilla Houseen vaikka valikoima olisikin hieman suppeampi (ja istuintila lähes olematon). Lasten kanssa en jaksaisi tähän paikkaan lähteä ryysimään eikä tämä muutenkaan mielestäni ole erityisemmin lapsiperheelle suunnattu tilankäytön tai muiden ominaisuuksien puolesta. Tulipahan käytyä, tuskin tulee mentyä uudestaan.

URL www.sanpedrotexmex.fi
Puhelin 010-3281100
Osoite Urho Kekkosen Katu 1, Helsinki

 

San Pedro on 8.12.2014 rated 1.0 of 5

2 thoughts on “San Pedro”

  1. Vai kallellaan aidompaan meksikolaiseen. Joku juustokastike tortillan päällä, meksikolaiset nauravat ja nyrpistävät nenäänsä, ei ikinä mitään päälle Meksikossa.

    1. Kiitos kommentista. Kaikki on suhteellista, Santa Fen ja Cantina Westin burritojen jälkeen savolainen sombrerossa on enemmän kallellaan aidompaan meksikolaiseen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.