Arctic Burrito

image

HUOM! Ravintola on suljettu.

Vihdoin ja viimein pääsin käymään Arctic Burritossa! Kyllä tätä olikin jo odotettu. Mesta tarjoaa täysin yllättäen burritoja (9e), juomia (mm. kokis 2e ja mate-kokis 4e), eikä sitten mitään muuta, ainakaan tällä hetkellä. Burriton täytteeksi löytyy: Korean BBQ-marinoitu riivitty nauta, Chipotle-marinoitu riivitty possu, Mole-kastikkeessa marinoitu kana sekä Kaneli-kaakao-neilikka-maustettu haudutettu tomaatti-tripapumix. Pyytämättä kohtelias nuori mies tiskin takana avasi jokaisen näistä vaihtoehdoista tarkemmin (korean-bbq hallitseva maku oli seesami, mole-kastike koostui mm. pähkinöistä ja suklaasta ja on hieman makea jne). Tämä oli miellyttävän kattavasti ja hienosti tehty menun esittely josta moni muu ravintola saisi ottaa mallia. Itselle valikoitui se chipotle, jonka jälkeen sain valita salsalla tuunatun tulisuusasteen. Tämän jälkeen päätettiin muut sisälmykset, eli listalta löytyi ainakin: Kvinoa (puuh), mustapapu, salsa, salaattia, korianteria ja kaikenlaisia tahnoja. Pahoittelut tuosta vaillinaisesta listasta, mutta yritys ikuistaa lista epäonnistui täydellisesti. Tosin tästä ravintolasta eteenpäin minulla on uusi uljas apuri (iPhone 6s) jolla voin ottaa tarkempia, mutta kuitenkin yhtä heikosti aseltuja kuvia. Stay tuned. Tilaus ja maksu hoidetaan tiskille jonka viereisestä pöydästä löytyy aseet, vedet ja muut vehkeet. Ravintolan on kuulemma tarkoitus olla auki enemmän joulukuussa (mahdollisesti ke-la tms) ja sitten tammikuussa vielä enemmän.

image
Burrito tuli erinomaisen nopeasti ja toimitettiin ihan pöytään asti vieläpä syöntiohjeistuksella (folion auki repiminen asteittain syönnin yhteydessä pitää alaosan kasassa loppuun asti), mitä arvostan kovasti. Burrito oli herkullinen, mitä tahnoja siellä nyt sitten olikaan, niin kaikesta maistui läpi laadukas käsityöläisyys. Näitä komponentteja oli hierottu pitkään ja rakkaudella. Tämä oli yksi parhaimmista burritoista mitä olen syönyt ja noin yleiselläkin tasolla todella hyvän makuinen annos. Ja taas kerran täytyy todeta, että nyt oli se kvinoakin herkullinen osa kokonaisuutta (minullahan on muitakin kokemuksia tästä), hyvä ja tasapainoinen suoritus. Makumaailma oli myös saatu harmoniseksi ja mielenkiintoiseksi. Jopa siinä määrin, että vaikka minulle erikseen (pyytämättä) tuotiin Srirachaa (kukko!), niin en halunnut sitä yhden kokeilukerran jälkeen tursotella tähän. Pötkylää jaksoi haukella ihan viimeiseen foliopoimuun asti eikä muuttunut puurtamiseksi missään vaiheessa. Erinomainen lounas ja rankkaisin tämän vähintään Tortilla Housen ja 3 Amigosin tasolle, ihan Stadin burritojen kärkikolmikkoon. Ja ehkä jopa karvan verran paremmaksi, ihan jo senkin takia, että tämä oli niin sympaattinen.

image
Sisustus on hyvin riisuttu, mutta siisti ja karun viihtyisä. Pikku narikkahan tämä on ja täyttyi nopeasti lähtöni yhteydessä yhden porukan toimesta, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Musiikkipuolella täällä soi perus pipopää-musiikki, eli snoukkahenkistä meininkiä ja iso rispekti Rap Godin soittamisesta, Eminem toimii, varsinkin näin perjantaisin. Asiakaspalvelu oli erittäin asiantuntevan ystävällistä ja huomioonottavaista. Kasvissyöjälle löytyi se kaneli-tomaatti-papumeininki ja uskon että tämäkin on loistavan herkullista. Lasten kanssa en tiedä että lähtisinkö erikseen, hieman naftit tilat ja ehkä hieman mausteinen makumaailma. Ja jos ei ollut selvää, niin suosittelen tätä estottomasti ihan kaikille. Todella hyvää ja isolla sydämellä tehtyä ruokaa, edulliseen hintaan sekä erinomaisella palvelulla.

Ps. Onni on uudet lelut.

image

URL www.arcticburrito.fi
Puhelin 045-6483562
Osoite Kulmavuorenkatu 4, Helsinki

 

Arctic Burrito on 27.11.2015 rated 3.1 of 5

2 thoughts on “Arctic Burrito”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.