BBQ On Wheels

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/4/16

HUOM! Ravintola on suljettu.

Lähdin kovalla tohinalla ulkoilmaan vain todetakseni että siellähän sataa (mental note: tarkista aina ennen lähtöä!) ja hipsin siitä sitten takaisin sisätiloihin ja tunneloin Kampin 6k-ruokakeskittymään. Täältähän on käyty jo tsekkaamassa Mad Wok, joka oli oikein hyvä ja tämänkin burgerin jälkeen löytyy vielä ainakin se Fisu & Ranet ja teoriassa Oatz, vaikkakin se taitaa olla Fat Tomaton etäpesäke, joten periaatteessa omien “sääntöjen” mukaan siellä ei käydä. Mutta luulenpa että käyn silti joku kerta kun on taas epäsuotuisa keli, kun näitä katon alla olevia mestoja on jo hieman heikosti jäljellä.

Burgers on offer at this restaurant in the Kamppi 6k Food Market. The burger was ok, but nothing spectacular.

The food market has other restaurants worth your while, such as Mad Wok, Kimchi Wagon and Street Gastro.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/4/16

Kyseessä on siis (ex?-)catering lafka joka on laittanut pisteen pystyyn 6k-foodmarket torille. Tarjolla on burgereita (9e), niiden lisäkomponentteja (1e per sekä niille lisukkeita (3e tai 1e burgerin kaveriksi): Black angus beef burger eli 150 g kotimainen black angus-naudan jauhelihapihvi, omaa bbq-kastiketta, majoneesia, salaattia, tomaattia ja punasipulia; Mexican style pulled pork burger eli ylikypsää possun niskaa, omaa bbq-kastikettamme, tomaatti-sipuli-salsaa, tuoretta avocadoa, creme fraîchea, korianteria ja limen lohko; Mexican style pulled oats burger eli nyhtökauraa, omaa bbq-kastikettamme, tomaatti-sipuli-salsaa, tuoretta avocadoa, creme fraîchea, korianteria ja limen lohko, lisäkomponentteina cheddar juustoa, pekoni hilloketta ja tuoretta avocadoa sekä lisukkeina ranut, southern slaw, vesimeloni slaw ja perunasalaatti.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/4/16

Tilaus ja maksu hoidetaan tullessa kassalle, tarjotin tuodaan pöytään. Aseet ja liinat löytyvät pöydistä ja vesi erillisestä vesipisteestä (jota ovelasti ei saanut kokonaan pois päältä vaan valui jatkuvasti hieman). Itse valitsin tuon lehmäburgerin (mediumina) ranuilla ja juustolla.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/4/16

Odotus oli pitkähkö (16 min kuitista kuvaan) vaikka olin “toka” kassalla. Mutta burgeri oli oikein reteän näköinen ilmestys lautasella ja ranujakin oli melkoinen keko laitettu kaveriksi. Ensikosketus burgeriin oli hienoinen pettymys, kun se (briossi) sämpylä lähti heti purkautumaan sormien alla. Mutta hyvää oli kuitenkin se, että pienellä leuan venytyksellä tätä pystyi syömään ihan oikeaoppisesti käsin. Kastikkeet burgerissa olivat ehkä sen kohokohta, oikein makean maukasta ja täyteläisen herkullista. Pihvi oli iso ja ihan hyvänmakuinen ja ainakin osa pihvistä oli vielä mehukkaan pinkki, osa taas läpikypsä. Mutta siis ihan ok suoritus. Punasipulia ja tomaattiakin löytyi, mutta salaatin kohdalla meni vähän liiankin rouheaksi, kun tuossa oli muutama isokokoinen lohko jäävuorisalaatin ydintä. Lopputuloksena oli hieman sottaisesti syötävä perusburgeri tavallista paremmilla soosseilla.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/4/16

Sisustus on sama kuin Mad Wokilla, eli baaripöytiä, “pulpetteja” sekä normaalimpia ruokapöytiä lähempänä dösälaitureita. Ihan kiva täällä oli istuskella, ympärillä oli melkoinen vilske ja vilinä. 6k on selvästi ottanut oman asiakaskuntansa ja hyvä niin, konsepti on mielestäni oikein hyvä ja pidin Mad Wokista, Street Gastrosta sekä Kimchi Wagonista, vaikkain kahden viimeisen osalta olen käynyt joissain toisissa ketjun pisteissä.

Helsinki / Uusimaa / Finland - 8/4/16

Asiakaspalvelu oli asiallista. Kasvissyöjälle oli ne nyhtökaurabursa. Lasten kanssa ei ehkä tulisi mentyä, vieressä on kuitenkin Burger King josta saa jokseenkin samalla rahalla mielestäni enemmän vastinetta, varsinkin isommalle köörille.

Ps. Pokémon bagi oli mennyt täyteen. Nyyh. Ei pysty kerää kamaa. Mutta sain sentään nämä noukittua: Meowth (jei!), Seel, Drowzee ja Pidgey

URL www.facebook.com/BBQonWheels.fi
Puhelin N/A
Osoite Urho kekkosenkatu 1, Helsinki
BBQ On Wheels on 4.8.2016 rated 1.0 of 5

2 thoughts on “BBQ On Wheels”

  1. Kivoja postauksia,luen aina kaikki vaikka reilun sadankilometrin päässä asunkin eikä Helsingissä tule usein käytyä 🙂 Pokemonista sen verran, mullakin oli sama ongelma ,mutta ratkesi ,kun heitin ” turhia” itemejä roskakoriin , esim. potioneja ja revivejä ,jota saa palkinnoksi pokestopeilta , laukku tyhjenee ja peli jatkuu 🙂

    1. Niitä voi heittää pois? Loistava tippi! Olen itse vaan kuluttanut niitä palloja Rattata ja Pidgeyhin, mitä tuntuu olevan koko maailma pullollaan. Kiitos kommentista ja neuvosta 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.