Natural Flavour Tea House

image

HUOM! Ravintola on suljettu ja tilalle on tullut Eat Poke HKI.

Miellyttävä viikonloppu takana ja pitkä viikko edessä, ajattelin käydä Aikatalon erilaisessa kiinalaisessa ravintolassa. Ovella olikin sitten vastassa pienehkö yllätys kun mestassa oli loppuunmyynti lappuja ja kovasti olivat tyhjentämässä varastoja. Mitäpä tuosta, menin sisään ja tein tilauksen. Päivittäin vaihtuva lounastarjous (9,50e pieni ja 10,80e iso) piti sisällään nuudelisopan (taas soppaa, mutta olihan se kiintoisaa tehdä vertailua) sekä lisukkeen joka valittiin kolmesta vaihtoehdosta (murskattua kurkkua, sichuan kasviksia tai pikkelöityä inkivääriä). Tänään oli tarjolla: Nuudelikeittoa ja teellä maustettua naudanlihaa. Lounaaseen kuuluu myös jäätee tai päivän lämmin tee. Tilaus ja maksu hoidettiin tiskillä, mutta näemmä pöydässäkin onnistuu. Itselle valikoitui se isompi versio niillä sichuan kasviksilla.

image

Alkuun nautittu tee (Lapsang Souchong) oli jännän savuisen makuista, mutta muuten aika normiteen oloista. En tosin ole mikään afficionado, joten olen ehkä jäävi tuota kommentoimaan. Mutta se ruoka.. sichuan kasvikset oli ujosti marinoitua porkkanaa, melko erikoinen annos ja ei mitenkään erityisen hyvä. Ja soppa oli epämiellyttävä kokemus, liemi ei ollut kovinkaan maukas, hieman raudanmakuinen ja ohuesti maustettu. Teellä maustettu nauta oli sitkeää, hennosti maustettua ja onneksi tätä oli melko vähän muuten isossa soppakulhossa. Nuudelit olivat ainoa osuus annoksesta jota viitsi vetää vähän enemmän, tosin nämäkään eivät juuri miltään maistuneet. Purkkivihanneksilta maistuneet pikkumaissit eivät nekään mitenkään ylentäneet tätä annosta. Täytyy sanoa, että hieman ihmettelen niitä ylistäviä kommentteja mitä eat.fi:stä löytyy, tämä oli todella heikko esitys, yksi ikävimmistä sopista mitä on tullut Stadissa vastaan. Suurin osa jäikin syömättä.

image

Sisustus oli melko persoonallinen ja ihan kivan oloinen. Kovasti oli kiinalaista kuppia sun muuta myynnissä (ale hinta, loppuunmyynti) hauskoissa hyllyissä. Asiakaspalvelu oli hieman hakevaa kielimuurin takia, mutta homma sujui kuitenkin ihan kohtuullisesti. Kasvissyöjälle on ehkä niitä dumplingeja tms, mutta oikeasti tämän perusteella en kyllä voi suositella kenellekään.

URL www.nfteahouse.com
Puhelin 045-1382600
Osoite Mikonkatu 8, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.