La Crêperie (2. kerta)

IMG_1495.JPG

HUOM! Ravintola on suljettu

Käytiin sitten perheen kanssa toisen kerran lounaalla lettumestassa ja tällä kertaa oli tarjolla parsakeittoa sekä kaikki letut listalta (kun aiemmin oli tietyt letut). Päädyimme katkarapu-avokado-kananmuna- sekä halloumi-tomaatti-paprika-lettuihin. Tytölle tuli mozzarella-sämpylä. Tarjolla oli myös soppa+salaatti vaihtoehto (hieman alle 9 euroa) sekä myös pelkkä lounassalaatti (ainakin feta, kana ja muutama muu mitä en nyt muista) Lounastarjouksiin kuuluu tosiaan myös kahvi.

IMG_1490.JPG

Soppa oli jälleen kerran oikein hyvä ja kelpasi hyvin myös pienimmälle. Letut olivat myös erittäin hyviä, tosin edelleenkin kokonaisuus oli melko suolainen. Sämpylä taasen oli hyvin tavanomainen, vaikkakin pestokastike sämpylän sisällä toimi hyvin muiden komponenttien kanssa yhteen.

IMG_1498.JPG

Sisustus on edelleenkin siisti sekä toimiva ja nyt tila on testattu myös vaunuilla, joille löytyi tilaa erinomaisesti. Aika rauhallinen tunnelmahan täällä on ja toivoisi, että ravintolalla olisi enemmänkin asiakkaita kun on näin hyvä setti tarjolla. Kasvisruokaa on useampaa vaihtoehtoa tarjolla ja hyvää oli tälläkin kertaa. Lapsen + vaunun kanssa toimi oikein hyvin, tosin syöttötuolia ei joko ollut (tulin hieman myöhässä paikalle) tai sitten sitä ei haluttu käyttää.

URL www.lacreperiecafe.fi
Puhelin 044-7825689
Osoite Aleksanterinkatu 23, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.