Persian Ravintola

Espoo / Uusimaa / Finland - 10/10/16

Tuuli vei taas Lepuskia kohti ja tällä kertaa oli pakko käydä koestamassa listalla notkunut Persian Ravintola. Tämä mesta sijaitsee Kehä I:n vieressä, asuintalon kivijalassa ja meni hetki että sain navigoitua paikkaan, varmaan kävellyt tästä kohtaa viimeksi kun näitä taloja ei vielä ollut olemassakaan.

A wonderful little Persian restaurant off to the side of Leppävaara and Sello. Lunch time has stews on offer and this is an offer you cannot refuse.

Other restaurants in Leppävaara are 3 Amigos, Curry Palace and Kathmandu Palace.

Espoo / Uusimaa / Finland - 10/10/16

Ravintolalla on erittäin mielenkiintoinen menu, mutta lounastarjouksena (9,50e) siellä on padat (paitsi yksi: Fesenjan-pata) ja näihin tulee padan lisäksi riisi, leipä sekä alkusalaatti. Padat ovat: Mosämma bademjan eli kanaa, munakoisoa, valkosipulia ja happamia viina(sic)marjoja; Gheymed Nesa eli tomaattia, sipulia, keltaisia linssejä ja kanaa; Ghormeh sabzi eli kasviksia, lammasta, punaisia papuja ja yrttejä; Gheimed bademjan eli tomaattia, munakoisoa, sipulia ja lammasta; Khoreshte karafs eli selleria, kasviksia ja lammasta; Khoreshte bamieh eli tomaattia, okraa, sipulia ja lammasta; munakoiso-kasvispata kanttarelleilla; paprika-kasvispata, kesäkurpitsa-kasvispata sekä sekoitus-kasvispata munakoisolla, viina(sic, tsih)marjoilla yms.

Espoo / Uusimaa / Finland - 10/10/16

Salaattibaarissa oli: Hummusta, tsatsikia, pepperonia, niitä pikkelöityjä kasviksia, yrttimarinoituja kikherneitä, couscousia sattumilla, vihreitä oliiveja ja tomaatti-salaattisekoitus. Tilaus hoidetaan pöydässä ja maksu lähtiessä tiskille. Aseet yms löytyvät salaattibaarista ja vesi sekä pääruoka tuodaan pöytään.

Espoo / Uusimaa / Finland - 10/10/16

Alkuun heitetty salaatti oli yllättävän hyvää! Hummus oli erinomaista, tsatsiki kylmän raikasta ja molemmat komppasivat loistavasti couscousia joka sekin oli melko maukasta. Kikherneiden yrttimarinadi oli samalla tasolla ja pikkelöidyt kasvikset, vaikkakin purkkitavaraa, toivat sopivasti happoa peliin. Salaattisekoitus oli tuoretta tavaraa ja se vaaleanpunainen salaattikastike oli ulkonäöstään huolimatta täyteläisen maistuvaa.

Espoo / Uusimaa / Finland - 10/10/16

Oli ihan pakko käydä hakemassa ihan vähän lisää tahnoja ja kikherneitä couscousin kaveriksi, kun pöytään tuli tuore kuuma leipä. Leipä oli uunituoretta ja saanut vähän seesaminsiemeniä koristeeksi. Leipä maistui aavistuksen taikinaiselle, mutta oli muuten tuoreudessaan oikein herkullista.

Espoo / Uusimaa / Finland - 10/10/16

Riisi ja pata saapuivat kohta salaattilautasten tuhoamisen jälkeen. Riisi oli hyvin keitettyä ja pysyi tuoreen oloisena läpi ruokailun. Pata oli todella herkullista! Tämä oli niin hyvää, että kannattaa tulla käymään kauempaakin. Kana oli muhinut murisevan mehukkaaksi ja kirsikkatomaatit toivat pientä hapokkuutta täyteläisen ihanaan pataan. Ne viinamarjat olivat tosiaan hieman happamia ja pirskahtelivat kivasti suussa.

Espoo / Uusimaa / Finland - 10/10/16

Tähän vielä sumaccia pöydästä löytyvästä sirottimesta ja oli kyllä niin hyvä lounas, että. Ja iso, leipä oli lounaspizzan kokoinen, riisiä oli valtava keko ja pataakin liiaksikin. Täältä lähti erittäin hyvällä mielellä kohti juna-asemaa. Käykääpä kokeilemassa.

Espoo / Uusimaa / Finland - 10/10/16

Sisustus on yhdistelmä modernin oloisia kalusteita ja persialaisaiheisia musta-valkokuvia. Täällä oli oikein mukava istuskella lounastamassa, tunnelma oli rennon rauhallinen.

Espoo / Uusimaa / Finland - 10/10/16

Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja sujuvaa, jaksettiin heti alusta opastaa lounaan toimintaan, ilman erillistä pyytämistä. Kasvissyöjälle oli niitä kasvispatoja, kannattaa kokeilla, vähän erilaista safkaa. Lasten kanssa voisi tulla, jos olisi mestoilla, syöttötuolit löytyvät, mutta ovessa oli lappu, että rattaat voisi jättää ulos.

URL www.persianravintola.fi
Puhelin 09-5485100
Osoite Harakantie 20, Espoo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.