Kampin huippu

IMG_1580.JPG

Kampin Huippu on hienosti nimetty toimistotalo ja henkilöstöravintola entisen Don’t Tell Maman paikalla (tai siinä main, tämä kokonaisuus on paljon isompi kuin tuo legendaarinen klubi). Ravintola on amica-henkinen eli ruoka noukitaan linjastoilta (“deli” eli kevyempi tai perinteinen buffa) tai sitten tilataan lautasannos. Tänään oli tarjolla lautasannoksina: Talon hampurilainen (10,90e); Pariloitua maksaa, pekonia ja sipulia, perunamuusia ja puolukkaa (12,90e); Jauhelihatortilla (10,90e); Delissä oli Katkarapu-avokadosalaattia ja Kirvelikeittoa (8,80e); Buffetista löytyi Broileria Provencale, Ohrapilahvia sekä Porkkana-tahinipihvejä ja timjamikastiketta (9,70e); Jälkiruoaksi oli tarjolla Mustikkakukkoa ja vaniljavaahtoa (1,50e). Kahvi ja (myös haudutettu) tee sekä useita (muutamia lämpimiäkin) leipiä ja paria levitettä sisältävä leipäpiste kuuluu hintaan. Ruoka tosiaan poimitaan linjastosta ja sitten kassalla katsotaan, että paljon tuli hinnaksi. Itse valitsin delin, eli keiton ja salaatin.

IMG_1576.JPG

Kirvelikeitto olisi (kuten eilenkin) saanut olla ryhdikkäämpi kokonaisuus. Tekstuurin osalta homma oli kunnossa, eli soppa oli sileä ja mukava syödä. Noin muuten maku ja kokemus kaikenkaikkiaan oli hyvin neutraali. Leipä oli ihan hyvä ja lämmintä, eli tuoretta. Aika höttöistä kamaa kuitenkin, melko pehmeä kuori mukaanlukien. Salaatin ainekset olivat: vihreä salaattisekoitus, paprikaviipaleita, tomaatti-sipuli, kikherne-feta ja avokado-kurkku-katkarapusötkötys. Salaattibaarin lopusta löytyi modaukseen sopivia siemeniä, pähkinöitä, kookoshiutaleita (nämä olivat hauska lisä) ja muuta sen sellaista. Salaattiainekset olivat tuoreita ja sötkötys oli ihan ok, tosin kurkku oli hieman liian hallitsevassa asemassa. Kastikkeisiin olisin toivonut muutamaa valmista vinaigrettea, nyt oli ranskalainen (sinappiemulsio)kastike ja öljyjä etc.

Sisustus on siisti, uudenkarhean “amican” meininkiä (tämä ei ole Amica). Eli aika neutraali, hajuton-mauton kokonaisuus, mitä ollaan varmasti haettukin. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa, kuten konseptiin kuuluukin. Kasvisruokaa täällä oli useampaa vaihtoehtoa (salaatti/soppa sekä kasvispihvit kastikkeella) ja jos nyt haluaa henkilöstöruokalakokemuksen, niin ei tämä missään nimessä huonoimmasta päästä ollut. Lasten kanssa olisi hassua tulla tänne, sinänsä paikkaan kyllä mahtuu ja voisi se ihan vitsin vuoksi kerran sopiakin. Mutta ehkä noin muuten tulee kuitenkin mentyä johonkin normiravintolaan/kahvilaan.

URL Kampin huippu
Puhelin 020-1250565
Osoite Annankatu 34 A, Helsinki

 

One thought on “Kampin huippu”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.