Hill’s Dumplings

City-lehdestä hetki sitten listalle livahtanut dumpling-mesta oli pakko käydä stedaa, vaikka Grand Opening onkin vasta huomenna. Mutta kun on suhteita, niin pääsee jonon ohi. Tai siis tää on ollut semisalaa näemmä auki lounaalla koko tämän viikon, mutta teeskennellään, että olen viileä. Nythän on perjantaikin ja kaikkee.

Dumplings galore at this restaurant located right beside the Mothership Of Work, the small bundles of joy were tasty, if somewhat repetitive. The side salad was delightfully fresh and the beetroot puree sweet and saucy.

For more dumplings, go to Xiao Mei Lin, Beijing8 or Simply Good.

Tarjolla on siis dumplingeja, useilla erilaisilla konfiguraatioilla. Menu on ruuhkainen, mutta runsas, joten hetken vatuloinnin jälkeen otin sen mitä suositeltiin: Helsinki dumplingsit possulla (10,40e) ja riisin + salaatin (2,50e).

Lounaalla on tarjolla myös erilaisia kylmiä uutettuja tee-systeemeitä ja toki vettä. Muutakin löytyy menulta, mutta ei jaksa tabuloida (I’m too old for this s..), katsokaa kuvasta.

Setti tuli verrattain vauhdikkaasti ja oli oikein värikäs ja kivan oloinen annoskokonaisuus. Dumplingit oli hyviä ja oli ilo huomata, että nämä oli paistettu loppuun pannulla (pot stickers) ja tämä antoikin kivan tekstuurin nyyteille.

Lihaisa sisus maistui hyvälle, taikina ei ollut liian paksua ja pohjalla ollut punajuurimeininki oli maittavaa, vaikka normaalisti en tästä juureksesta juuri piittaakaan. Sivusalaatti oli kirpsakka ja sopi tähän settiin hienosti, kuten myös hyvin keitetty riisi. Sivussa oli vielä soijaa, mihin aloin loppuvaiheessa dippailemaan juttuja, kun perusmaut alkoivat tylsistyttämään.

Tämä onkin henkilökohtainen ongelma yleensä näissä dumpling-mestoissa. Jos saa tollasen lounassetin samoja makuja, niin ei jotenkin jaksa kiinnostaa loppuun asti. Paitsi jos voi dippailla johonkin ja tässäkin jäin kaipailemaan jotain tulista sekä sitä mustaa kiinalaista etikkaa.

Mutta toisaalta annoksen muut komponentit paikkasivat tätä ja oli tämä mielestäni paras dumpling-annos mitä olen Stadissa vetänyt. Kannattaa käydä kokeilemassa, varsinkin jos tuollaiset taikinaan piilotetut asiat on sun juttu.

Sisustus on freesattu sitten The Messin (tai siis Publik #vaimikäseolitässävälissä), mutta noudattelee edelleen sellaista teollishenkistä tematiikkaa. Toisaalta tila varmaan ohjaa siihen suuntaan jossain määrin. Isot ikkunat, kiva istuskella ja tutkailla Pikkuroban rauhaisaa menoa samalla kun mussuttaa mässyjä. Jotain taustamusiikkia olisin ehkä kaipaillut, johtuuko se sitten perjantaista vai mistä.

Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja proaktiivista. Kasvissyöjälle oli vege-vaihtoehdot. Lasten kanssa noin teoriassa voisi käydä, annoskoko oli sopivan kevyt ja kohtuuhintainen, tilaa periaatteessa löytyy ja onhan tämä freesin erilainen safkaformaatti. Mutta ehkä kuitenkin aikuisempaan menoon suunnattu mesta, cocktail-listoineen kaikkineen.

Ps. Nyt mennään sitten luvussa #872 ja näillä näkymin jatkan vielä hetken. Kohta olisi #888, siihen olisi hauska keksiä joku spessumpi rafla. Ai niin, Teurastamolle on tulossa joku Pizzala ja Sellosalissa bongasin Preston tilalle tulossa olevan Smokery-raflan tms.

URL www.hillsdumplings.com
Puhelin 041-7037961
Osoite Pieni Roobertinkatu 9, Helsinki

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.