Goce

HUOM! Ravintola on suljettu ja tilalle on tullut Pjazza

Kalaa, mutta en jälleen kerran kuollaksenikaan muista että mitä. Muistan vain että oli hyvää ja annos oli erinomaisen tyylikäs ja maukas lautasannos. Sisääntulosta lähtien homma toimi erinomaisesti ja sisustus on tyylikäs.

Tänne kannattaa tulla nauttimaan lounasta ilman kiirettä, vaikkakin ruoka tuli nopeasti ja kaikki sujui muutenkin hyvällä sykkeellä. Ruokailupuoli ja sisustus muutenkin on selvästi enemmän iltaa katsoen rakennettu, mutta pienestä tummuudesta huolimatta hieno kokemus joka oli mukava jakaa kolleegoiden kanssa.

Vähän tyylikkäämpää kasvisruokaa näyttäisi olevan joka päivä tarjolla. Ja vaikka se välillä onkin sitä salaattia, niin ainekset ovat ainakin tavallista parempaa settiä.

URL goce.fi
Puhelin 010-3251606
Osoite Yrjönkatu 18, Helsinki

 

2 thoughts on “Goce”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.