Rulla (2. kerta)

IMG_2077.JPG

Toinen kerta Rullassa tuli vastaan kun piti mennä nopealle lounaalle kollegan kanssa. Tänne oli lyhyt matka ja muistelin, että rullat olivat ainakin edellisellä kertaa jo tilatessa valmiita. Tänne hassuun kaupan sisällä toimivaan ravintolaan siis. Kyseessähän oli siis salaatti tai soppa sekä kolme rullaa (9,70e) ja lisärullia saa rahalla. Itselle valikoitui rullien sisällöiksi tällä kertaa: Chilirapu-mango, Ankka-omena, Härkä-chipotle-munakoiso. Löytyi myös tofu- ja sieni-rullia vegeille sekä possua ja lohta sisältäviä rullia. Salaattina oli tomaatti-avokado-salaatti (sama kuin viime kerralla) sekä bataatti-salaatti. Soppana oli porkkana-pohjainen viritys.

Salaatti oli jotenkin hieman muussaantunut joten suutuntuma ei ollut ihan parhaasta päästä, mutta hyvä makumaailma sai kuitenkin tämän toimimaan. Itse rullat olivat jälleen kerran oikein hyviä, jokainen näistä toimi hienosti ja kaikki komponentit olivat hyvin esillä ja maistuvia. Itse ehkä kaipaisin jotain tulista dippivaihtoehtoa listalle, mutta muuten tämä oli hyvä ja sopivan kevyt lounas.

Sisustus on edelleenkin hassu yhdistelmä modernia ja nuorekasta kahvilaa sekä sisustustavaraa yms (taitaa täällä jotain vaatteitakin olla) myyvää kauppaa. Edelleenkin ihan tutustumisen arvoinen paikka. Kasvisruokaahan täältä saa tofu- ja sienirullien muodossa, joten rohkeasti vain kokeilemaan. Lasten kanssa tänne voisi teoriassa tulla, mutta valikoima on ehkä enemmän aikuisille suunnattu.

URL www.rulla.fi
Puhelin 040-6531866
Osoite Yrjönkatu 30, Helsinki

 

Rulla (2. kerta) on 10.11.2014 rated 2.0 of 5

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.