Pizza Service

image

Jees, tulipahan nyt tämäkin käytyä. Ennenmuinoin, kun asuin Kallion kultaisilla kukkuloilla, nykyisen Sävel-ravintolan kohdalla oli Pizza Service (tästä on siis aikaa jo melkoisesti). Sinne tuli joskus sunnuntaisin mentyä pizzalle ja oluelle (litran tuoppi) lompakolle ystävällisellä hinnalla. Oi niitä aikoja (oi niitä tapoja). Mutta siis tarkoitushan ei ollut mennä suinkaan tänne safkaamaan (oli toki listalla, olen kävellyt tästä ohi vaikka kuinka monta kertaa), vaan “The Red Koi Thai” ravintolaan, joka tuli vastaan niin eat.fi:n uutisvirrassa kuin Tableonlinessakin. Mutta ei. Siinä oli edelleen Orchid, eli emme menettäneet tätä loistavaa ravintolaa. Mutta mikäköhän kummallinen “glitch in the matrix” tuo eat.fi:n uutisvirtaan ilmestynyt ravintola oikein on? Tableonlinen kuvat ja menukin on sieltä Orchidista. Nojoo, jaarittelut sikseen. Asiaan!

A fast food pizza and kebab on offer at this chain restaurant. For the lunch offer (8,50e) you get a soda and a side salad.

Similar lunch offers can be found in Barbarossa and Stadin Piste.

image

Paikka tarjoaa siis pizzaa, kebabia, falafelia, salaattia jne. Lounastarjous (8,50e) sisältää minkä tahansa pizzan, kebabin, falafelin tai salaatin sekä limpan ja pienen salaattipöydän. En nyt ala yksitellen listaamaan jokaikistä vaihtoehtoa, esillä on se perussetti mitä voisit kuvitellakin. Salaattibaarissa oli: Jäävuorisalaattia punasipulilla, pepperonichilejä, punajuurta, vihreitä oliiveja paprikatäytteellä, maustekurkkua sekä perunasalaattia. Itselle tuli Driver Special koska valkosipulia pitää olla ja pieni tulisuuskaan ei haittaa näissä hommissa. Tilaus ja maksu hoidettiin tiskille, josta löytyy salaattibaari sekä aseet sun muut. Limpan (0,33l) saa ottaa äänekkäästi hurisevasta kylmäkaapista.

image

Alkuun heitetty salaatti oli ihan ook. Salaatti oli freesiä ja muutkaan komponentit eivät selvästikkään olleet seisseet ikuisuuksia paikallaan. Tosin taisin olla lähes ainoa asiakkaista joka salaattia otti. Kiva tätä oli jokatapauksessa natustella ennen pizzaa.

image

Pizza oli normaalin kokoinen ilmestys, mutta sitäkin rasvaisempi. Rasva oikein tihkui keskeltä pizzaa siihen pinnalle, tuli ihan vanhat ajat mieleen. Oli tämä aikamoinen jööti, suolainen ja rasvainen. Tosin sitähän tänne tullaan hakemaan, eli ihan hyvin osui maaliin. Valkosipulia oli sopivan runsaasti ja chilit olivat aavistuksen tulisia. Ei tämä mitenkään paha ollut ja limu + salaatti nosti tämän vähän paremmaksi (tosin myös hintavammaksi) lounaaksi kuin vastaavassa kategoriassa elelevät Barbarossa ja Stadin Piste (to name a few), tosin niistä saa pizzat halvemmalla joka tasapainottaa kokonaisuutta.

image

Sisustus on melko ankea, kuten näissä paikoissa yleensäkin. Vähän on haettu pientä piristystä erikoisilla tauluilla ja ihan siisti tämä oli. Eipä tänne sinänsä tulla oleskelemaan vaan vetämään pikaruoka naamaan.

image

Asiakaspalvelu oli nopeaa ja kohteliasta, salaattilautanenkin blokattiin tehokkaasti. Kasvissyöjälle oli niitä vegepizzoja ja falafeleja. Lasten kanssa en varmaankaan tulisi erikseen tänne istuskelemaan.

URL www.pizzaservice.fi
Puhelin 09-644477
Osoite Albertinkatu 36, Helsinki

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.