Pizzeria Morrison’s

20140605-144609-53169703.jpg

Mentiin uuden ravintolan kunniaksi isommalla köörillä, kyseessä on siis mm. Ateneumin kujalla sijaitsevan Morrison’s ravintolan uusi jatkumo joka on tullut Piccolo Mondon tilalle. Itse olen käynyt Piccolo Mondossa jo melkoisen kauan sitten ja muistissa on monia hyviä hetkiä, sekä yksi vatsatautireissu. Itselle valikoitui paistettu kanapihvi hunajacurrykastikkeella ja salaatti lisukkeeksi (9,30e), joka on normisetti myös siinä toisessa Morrisonissa. Muita tilauksia joukossa olivat mm. pizzaburgeri(!) ranskalaisilla (15,50e) 😉

20140605-144611-53171683.jpg

Tilauksen tulemisessa sitten kestikin noin puoli tuntia, eli ei hätäisimmille kavereille tarkoitettu. Tässä oli mahdollisesti kyseessä se, että ravintola oli avautunut vasta maananataina ja oli ehkä hieman hakusessa asiat ja toisaalta tilauksia ropsahti bongiin juuri sillä samalla hetkellä hieman alle kymmenen. Mutta silti tämä sijoittautui selvästi sinne hitaampaan kategoriaan, varsinkin kun alkuun ei ole mitään salaattia tai muuta nyperrettävää.

Kun annos saapui, oli se jokseenkin samaa tavaraa kuin olen saanut edellisillä kerroilla Morrisonista, eli iso annos salaattia ja sitten jokin asia paistettuna ja kastikkeella. Tällä kertaa kanapihvi oli kyllä selkeästi pienempi kuin mitä se on yleensä ollut, mutta ei tästäkään nälkä jäänyt. Salaatti oli ihan ok, kuten se yleensä näissä on ollut. Mutta ei se myöskään mitään kovin mullistavaa ole; jäävuori, tomaatti, kurkku, punasipuli ja ehkä vähän paprikaa appelsiinilohkojen kera. Kastike on jotain kaupan kevyt ranskalainen tms maistuvaa sinappipohjaista.

Valtavan pizzaburger annoksen lisäksi päivittäin vaihtuvalta listalta löytyi myös Halloumisalaatti (9,30e), Jauheliha cannellonit(9,30e), Katkarapu-avocado pizza (9,30e) ja Pizza 2:lla valitsemallasi täytteellä (9,30e). Eli ei tämä vaihtoehto ihan kevyimmästä päästä ole ja vaikkakin listalta saattaa salaattikin löytyä ilman eläintä, niin en kyllä kasvissyöjää tänne toisi kummastelemaan. Lapsille löytyy syöttötuolit ja yksi turistiperhe lapsineen näytti ulkona istuvankin, joten jos itse kaipaa burgereita (jotka täällä on isoja ja ihan hyviä), niin kyllä listalta varmasti jotain lapsillekin löytyy (tosin annokset saattavat olla aika isoja). Hyvällä ilmalla voi jäädä ulos, sisäpihalle, vaunujenkin kanssa syömään.

Palvelu oli ystävällistä ja sujuvaa, puolen tunnin odottelua lukuunottamatta. Sisustus on Piccolo Mondon sisustus, eli italialainen trattorian hollywoodmainen kopio kerubeineen. Ja tosiaan Santa Fen ja Grande Grillin kanssa jaettu sisäpiha on ihan semiok hyvällä ilmalla, vaikka ei tässä ihan italialaiseen al fresco lounastamisen fiilikseen pääsekkään.

URL www.rafla.fi/pizzeria-morrisons
Puhelin 09-635940
Osoite Aleksanterinkatu 15, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.