Loung3

image

HUOM! Ravintola on suljettu.

Pääsinpäs käymään toisella yrittämällä Loung3ssa. Paikka tarjoaa siis pieniä naposteltavia alkupaloja lounaaksi (10e kaksi ja 17e neljä) ranujen tai vihreän salaatin kera. Tarjolla oli: Lohi tartar wasabijogurtilla ja sesami-soijakrispillä (4,50e), scampeja valkosipuli-chiliöljyllä (5e), kesäkurpitsa-hernekuku (4e), burrata mozzarella (5e), karitsan lihapullat arrabiata-kastikkeella (5e), savustettuja kanankoipia bbq-kastikkeella (4e), vihrää salaattia vinaigrettella (2,50e) ja  ranuja tryffelimajoneesilla (2,50e). Näiden lisäksi löytyy myös à la carte, jossa hampurilaista (16e), pihviä (26e), äyriäispataa (22e) ja vuohenjuustopiirakkaa (18e). Itselle valikoitui tarjoilijan suosituksesta kana, mozzarella sekä ranut. Mukaan tulee myös itse tehtyä focacciaa oliiviöljyllä. Tilaus ja maksu voitaneen suorittaa useammalla tyylillä, mutta itse hoidin molemmat tiskillä.

image

Ruoka tuli verrattain nopeasti lankun päällä pöytään. Erillisiä alkupala-annoksia omilla lautasillaan. Ranut olivat aivan erinomaisia ja tryffelimajoneesi omasi miellyttävän syvän makumaailman. Harvoin, jos koskaan saa ravintolan itse tehtyjä ranskalaisia perunoita jotka ovat näin onnistuneet, rapsakka kuori ja silti pehmeä sisus. Noin muuten tarjooma ei yltänyt ihan samaan tasoon, vaikka kaikki olikin hyvää. Kanankoivissa oli hyvä savun maku ja bbq-kastike oli myös maukasta, joskin hieman hankalasti noukittavissa koivilla. Focaccia oli myös hyvää ja erityisesti se oliiviöljy oli miellyttävän hedelmäistä. Mozzarella oli laadukasta ja itse tehty punainen pesto hyvin maustettua. Yrtit annoksen päällä olivat ehtineet jo osittain väsyä misauskulhossaan. Kevyeksi lounaaksi tämä oli oikein mainio ja ranuja on vielä kerran pakko hehkuttaa. Mutta haikein mielin jään kaipaamaan Say Deliciousin kolmen ruokalajin lounasta alle kympillä. Ymmärrän kyllä, ettei sillä ravintola lentänyt, mutta silti..

image

Sisustus on yksinkertaisen tyylikäs ja avaran valoisa. Lautaset sekä muut tykötarpeet olivat persoonallisia ja äänimaisema toimi myös. Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja sujuvaa. Kasvissyöjälle löytyi muutama vaihtoehto. Kyllä täällä ehdottomasti kannatti käydä, hyvää ruokaa ja kiva ympäristö. Tämähän taitaa olla rennompi ja edullisempi versio Kolmon3n ravintolasta tällaisella “sosiaalisella” (jaetaan annoksia) otteella.

image

URL http://www.ravintolaloung3.com/
Puhelin 044-9887457
Osoite Kolmas Linja 18, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.