Taivaallinen Rauha (2. kerta)

image

Toisella Ylivieska-käynnillä mentiin Taivaallinen Rauha -ravintolaan nauttimaan buffasta. Kuten aiemmin todettu, paikka tarjoaa itämaista (sushia ja ~kiinalaista) ruokaa noutopöydästä. Hinta näin viikolla oli 10e per naamari sekä lasten ikävuosien perusteella. Hintaan kuuluu buffan lisäksi limuhanat ja kahvi+tee loppuun. Tilaus ja maksu hoidetaan tiskille. Ruokana oli jokseenkin sama setti kuin aiemminkin, eli lohi- ja katkarapunigireitä, muutama maki (mm. tamago) inkiväärin ja “wasabin” (oikeastihan tämä vihreä tahna on pääosin normi piparjuurta ja sinappia) kera. Lämpimissä ruoissa oli possua ja kanaa erinäköisissä kastikkeissa, sekä friteissä kevätkääryleitä ja kanaa sekä tietysti hapanimeläkastiketta. Alkuun salaattia, joka oli täsmälleen sama kuin viimeksi, eli: kurkku, jäävuorisalaatti, kaaliraaste, maissi ja japanilainen merileväsalaatti.

image

Sushit toimivat ihan kohtuullisesti, vaikka eivät nämä mitenkään pääse samalle levelille parempien sushibuffien kanssa. Lämpimät ruoat olivat tällä erää ihan ok, kiertonopeus ehkä viikolla nopeampi (eivät vaikuttaneet niin seisseiltä) ja valikoima osui mahdollisesti hintusti enemmän omaan lokeroon. Jokatapauksessa nälkä lähti ja ainoa ihmetyksen aihe oli (edelleenkin) se hieman kovahko riisi, ihan kuin olisi hieman ali tai liian pitkään kuivassa seisseenä (vanha riisikeitin?). On tämä sen Pikkuveli-kokemuksen jälkeen kuitenkin edelleenkin se paras Ylivieskan ravintola missä on tullut käytyä. Nälkä lähti ja kaikille löytyi ruokaa omaan makuun.

image

Sisustus on edelleen täsmälleen sama kuin ennenkin, eli standu kiinalainen ravintola raskailla, tummilla kalusteilla. Enemmän tässä silti on yritystä kuin useissa Helsingin kiinalaisissa buffissa. Asiakaspalvelu oli asiallista. Kasvissyöjälle buffasta ei löydy juuri mitään, mutta listalta varmaan löytyy jotain. Täällä ei tule käytyä kuin lasten kanssa, joten aina on toiminut, pienten ja vähän isompienkin kanssa.

URL http://www.taivaallinenrauha.fi/
Puhelin 08-425678
Osoite Asemakatu 4, Ylivieska

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.