Hard Rock Cafe (2. kerta)

image

Sateinen keli (Suomen kesä), mutta perhe tuli lounaalle stadiin, joten napattiin Stokkan läheisyydestä sopiva paikka. Täällä on tullut vierailtua myös viikonloppuna ja tasalaatuinen taso, ystävällinen ja sujuva palvelu, sekä lapsiystävällinen setti toimii niin hyvin, että Hard Rock Cafe osui jälleen kohtaamispaikaksi (ja sushia alkaa tulla jo korvista). Staattisen oloinen lounaslista (kaikki 10e) sisältää: Viikon burgerin (juusto-pekoni), kana-caesarsalaatin, grillattu kanasalaatti, klubileipä, fish & chips, ribsejä sekä revittyä sikaa sämpylässä. Näiden lisäksi löytyy toki myös à la carte (n. pari kymppiä per annos) sekä lasten lista (8,45e per annos johon kuuluu juoma). Vaimolle osui caesar-salaatti, itselle kala ja lapsille hodarit/hampurilainen. Tilaus ja maksu suoritetaan pöydässä, johon ohjataan portaiden yläpäästä “odota tässä” kyltin luota, eli ollaan ihan perinteisessä ravintolassa.

image

Ruoka saapui semivikkelään, ottaen huomioon tilauksen koon. Kala oli jälleen kerran erinomaisesti valmistettu, kuori hienon rapsakka ja kala juuri sopivalla kypsyydellä. Remoulade-kastike oli herkullista ja ranut myös oikein mainioita. Pieni coleslaw-henkinen salaatti toimi oikein hyvin myös. Caesar-salaatti oli kuulemma sekin hyvää ja hamppari sekä hodarit hävisivät nekin nopeasti parempiin suihin. Lounasannokseksi oma kala-annos oli hervoton, vähän jäi syömättä vaikka muut auttoivat. Hinta-laatu-suhde täällä on oikein mainio.

image

Sisustus on nii-in jenkki kuin olla ja voi. Hollywood ja pop-kulttuuri-hapatus huokuu seiniltä, eikä jätä hetkeksikään rauhaan. Pienissä annoksissa näin överisti vedetty homma on mielestäni erittäin miellyttävää, varsinkin kun se on tehty näinkin laadukkaasti. Asiakaspalvelu on ylitsevuotavan ystävällistä ja sujuvaa. Lapsille napsahti saman tien pöytään piirtelyvälineet ja kaikki sujui mutkattomasti alusta loppuun. Miellyttävä asiakaskokemus, ei mitenkään normaali stadilainen ravintola siinäkään suhteessa. Kasvissyöjälle täällä on aika heikosti tarjolla juttuja (lyhyellä skannauksella en löytänyt ensimmäistäkään annosta menusta), melkein suosittelen menemään jonnekin muualle. Lasten kanssa täällä on ilo asioida. Homma sujui paremmin kuin lähes missään muussa pääkaupunkiseudun ravintolassa. Toki leikkipaikkaa ei ole jne, mutta hyvin viihtyivät. Kokonaisuus huomioon ottaen, tämä oli erinomainen lounaskokemus, erityisesti porukalla.

image

URL http://www.hardrockcafe.fi/
Puhelin 09-42826888
Osoite Aleksanterinkatu 21, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.