Itamae sushi (Forum)

Tällä kertaa oli hieman kiire töissä, joten päätin vetäistä nopeat sushit Forumin Itamaessa. Paikka on siisti, mutta persoonaton, sopiva tällaiseen “vedetään pikaiset” luonteeseen.

Palvelu sujui nopeasti ja kohta olikin edessä sushiplatteri. Pöydässä oli valmiina soija ja pikkelöity inkivääri, siitä vaan sitten “wasabia” (tämähän on oikeasti piparjuurta ja sinappia) soijan sekaan (näinhän ei “oikeasti” saisi tehdä) ja menoksi. Ensivaikutelma susheihin oli, että parempiakin on tullut tehtyä kotona ja varsinkin syöty. Ja jotenkin riisi ihan sellaisenaan tuntui olevan suolaista, siihen kun yhdisti soijan (tietty oma vika että laitoin soijaa) ja yllättävän suolaisen (!) inkiväärin, niin kylläpä janotti. Varmaan ihan kiva, jos vetäisi sakea sivussa, mutta olipahan suolainen kokemus. Tuli mieleen se Futuraman jakso, missä Bender teki ruokaa.

Jokatapauksessa, parempaa sushia saa ihan vierestä (tästä myöhemmin), tämä oli lannistava kokemus. Onneksi se oli niin nopeasti ohi.

URL www.itamaesushi.fi
Puhelin 09-6980091
Osoite Mannerheimintie 14, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.