Casa Chipotle

image

Muistelin että olin jostain (varmaan Nytistä) lukenut uudesta meksikolaisesta paikasta ja pienen etsiskelyn jälkeen paikka löytyikin. Paikka tarjoaa vain muutamaa meksikolaista annosta eli: Burrito (9e), Taco (3e kpl) ja Quesadilla (8,50e). Kaikkiin tulee joko kanaa tai nautaa, tosin yksi lounastaja kyseli kasvisruokaa ja jonkunlaisen vegeversion kaverit taisivat hänelle vääntää. Itselle valikoitui se burrito, kun olen muutaman tässä jo ehtinyt koestaa. Tilaus ja maksu hoidetaan tiskille ja tilauksen yhteydessä saa ottaa kantaa tulisuuteen (tulinen, kiitos).

image

Ruoka saapui kohtuullisen rivakasti ja oli kivasti aseteltu lautaselle. Snadi salaatti sivussa ja jänniä tahnoja päällä. Itse burritolätty oli selkeästi itse tehty ja hyvä, tosin sitä joutui hieman työstämään veitsellä, että sai leikattua. Riisit, pavut ja kanat burriton sisällä olivat hyviä, mutta olisin jotain muutakin kaivannut, tämä oli hyvin pelkistetty versio. Se tomaattisalsa salaatin päällä oli todella maukas ja hyvä, tätä olisi voinut olla lisää tai peräti siellä burriton sisällä. Itse salaatti oli vain maustamatonta jäävuorisalaattia. Se tulisuus jäi kyllä nyt jonnekin muualle, ja yleensäkin tuo makumaailma oli tosiaan aika plain. Tulista kastiketta olisi ilmeisesti saanut pyydettäessä, mutta burrito oli jo aika pitkälti tuhottu kun tämä kävi ilmi. Tämä sijoittuu mielestäni Cholon perään burriton osalta (Tortilla House on edelleen mielestäni paras tässä kategoriassa).

image

Sisustus on viehättävän persoonallinen meksikolaisaiheisilla tilpehööreillä. Pöydät ansaitsevat erityismaininnan, koska en ole näin jänniä puupöytiä vielä nähnyt. Täällä kannattaa käydä ainakin kerran ihan vaan ambienssin takia. Asiakaspalvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Kasvissyöjälle ei teoriassa ole mitään, mutta selvästi kaverit kyllä tekevät annoksen myös vegehepuille. Lasten kanssa en ehkä lähtisi, vähän kaukana normireiteistä ja sen sellaista.

URL www.yelp.com/biz/casa-chipotle-helsinki
Puhelin 044-9727880
Osoite Eerikinkatu 33, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.