Fafa’s

Hypetetty pikaruokapaikka isoroballa. Itse valitsin meze-lautasen (12,90e). Paremmat falafelit kuin Fattoushissa, mutta huonommat tahnat. Salaatti oli runsas, mutta liian pliisusti maustettu.

Annoksessa oli runsaasti leipää, joka oli ihan ok pitaa. Väittivät että annoksessa oli chiliä, mutta ei sitä kyllä löytynyt. Tämä oli omituinen asia, ottaen huomioon, että oltiin isommalla porukalla liikkeellä ja kaikki sanoivat joo “haluatteko chilikastiketta” ja kenellekään sitä ei tullut tai ei maistunut (jokaisella oli eri annos). Että joko chili on kastikkeesta päässyt unohtamaan tai sitten se vaan jäi jokaisesta annoksesta, koska kuulemma täällä on ihan kohtuutulista kastikettakin tarjolla.

Paikka on ahdas ja pieni, mutta persoonallinen sisustukseltaan. Palvelu on rentoa ja kohtuullisen nopeaa. Pienenä erikoisuutena on nimen kysely tilauksen yhteydessä, mutta ruuhka-aikaan se on hyvä asia kun paikka on täyteen ammuttu jengiä.

Kasvisruokaa täältä löytyy useampaa sorttia, kannattaa kokeilla, mutta varmistu että chiliä oikeasti laitetaan annokseen. Lasten kanssa en tänne välttämättä vaivautuisi tilan pienuuden takia.

URL www.fafas.fi
Puhelin 09-73104616
Osoite Iso Roobertinkatu 2, Helsinki

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.